Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodociane zd.ziry powinni kastrowac

Polecane posty

Gość gość

Sorry za tak wulgarny temat ale nie mam słów jak to inaczej określić. Lafirynda ledwo 18 lat skończyła, a już ma 4 dzieci, 2 z jednym chłopakiem, a druga dwójka każde z innym, najstarsze ma 4 lata, najmłodsze 3 miesiące, generalnie co rok prorok i zaczęła współżycie koło 13 rz :( niby cicha i spokojna a taka latawica. Na dodatek nie przyznaje się ze ma te dzieci. I coś takiego ostatnio zaczęło się kręcić wokół mojego brata. Jak mu wytłumaczyć że to nie jest dziewczyna dla niego? Niestety nie mogę mu powiedzieć że ona ma te dzieci :( a ona się nie pochwalila potomstwem. On myśli że to jej rodzeństwo-tak mu powiedziała.

Gość gość
Ona doszła do klasy brata we wrześniu i nikt nie wie że ma tyle dzieci. Nie mieszkali tutaj. Do tego ma kuratora i ograniczone prawa.

Gość gość
Dlatego jest mało prawdopodobne żeby on przypadkiem się dowiedział. Jak go w takim razie ustrzec? Obecnie rodzice ja lubia, jest miło i sympatycznie.

Gość gość
To skąd niby Ty o tym wiesz Wiejskie plotkary doniosły?

Gość gość
Spotkałam się z nią służbowo i dlatego nie mogę powiedzieć o tym co wiem, obliguje mnie tajemnica sluzbowa.

Gość gość
Poradzicie jak to rozwiązać?

Gość gość
Boję się ze mój glupi brat (bo sorry który 18lletni chłopak myśli głowa) zmacha jej kolejnego dzieciaka i będzie ciągnąć alimenty od rodziców.

Gość gość
Do piet jej nie dorastassz

Gość gość
Jedyne co umie robić to dzieci. Nie uczy się zbyt dobrze no ale fakt zdaje co roku. Ale nie powinna się zbliżać nawet do mojego brata.