Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet :Jakie kobiety lubicie?

Polecane posty

Gość gość

Jako kolezanki :)a jakich nie?

Gość gość
taK: skromne, mile, grzeczne NIe: wredne, zaklamane, egoistyczne, falszywe, podle, cyniczne, wysmiewajace sie, wyniosle, chcace wszystkich wygryzc i roszczeniowe (w pracy)

Gość gość
nie lubie dwulicowych obrabiajacych d**e i leniwych zwl po 45 rz - takie mam w pracy

Gość gość
Ja lubie szczere, te ktore nie sa zaklamane ciche wody... Prawdomowne, ktore mowia o swoich problemach, a nie ze nie ma na chleb i tego nie powie ze wstyd. Zycie rozne bywa... Ost poznalam taka fajna, szczera... I teraz widze jaja byla roznica... Ogolnie lubie facetow za kolegow xd

Gość gość
wlazace w du.pe szefowi babska po to zeby dostac premie na poziomie innych ktorzy pracuja nalezycie. a one sie o******laja...

Gość gość
tak- szczere nie -dwulicowe

Gość gość
jest taka milfeta ruda w robice. mysle ze naszemu wychudzonemu szefowi obrabiala pale za mlodu i nadstawiala kapska. dostaje tyle samo a nawet wiecej premii od ludzi ktorzy z********laja. a ona tylko kawka internet telefon l4, czasem 2-3h/ 8h efektywnej pracy. ten kraj jest chory

Gość Anusia229
otwarte, wielomówne, spokojne z natury, kulturalne, empatyczne. Nie lubię podejrzliwych, nieufnych, zamkniętych w sobie, poza tym nieszczerych- takich które za wszelką cenę starają się być miłe i wiadomo, że jest to sztuczne a potem czekają na okazję by komuś dopiec - takich to akurat się boję, nie napisałabym, że choleryczek, które czasami ponosi, bo bardziej mi chodzi o kulturę niż o temperament.

Gość gość
Nie lubię osób zgorzkniałych i wrednych, takich co każdemu źle wróżą (żeby nie powiedzieć życzą). Resztę lubię :)

Gość gość
Lubię takie które nie zawracają mi głowy najmniejszymi pierdołami, nie wchodzą mi z butami w prywatne życie i nie wypytują o intymne szczegóły. Lubię konkretne rozmowy, ciekawe tematy, pasje a nie biadolenie w kółko o tym samym czy obgadywanie innych. Męczy mnie głośne towarzystwo, bywa że nie podejmuję dyskusji. Mogę być zatem uwazana za zamkniętą i gburowatą chociaz ogólnie wiele mówię gdy coś mnie ciekawi. Bliscy mnie znają reszta niech sobie myśli co chce.

Gość gość
hmm...ciekawe czy to właśnie przez to co opisujecie nie mam za dużo koleżanek

Gość gość
21:09 Ktos za mnie napisał.

Gość gość
Ja włąśnie jestem taka głośna, niespokojna, dużo ten temat wyjaśnia

Gość gość
ja jestem cicha skupiam sie na pracy

Gość gość
Ja już nie wierze ze znajdę życzliwą, szczera i sympatyczna koleżankę... Zawsze trafialam na fałszywe, interesowne i wredne dziewczyny, często tez nieslowne lub zawistne. Nie wiem czy są jeszcze takie fajne w tych czasach...to tak jak z facetami, trafienie na porządnego niemalże graniczy z cudem :(. Wiem ze mogę liczyć tylko na siostrę i tylko jej ufać, żadnej koleżance juz nie zaufam.

Gość gość
ja mam 2 takie dobre zyczliwe bliskie, obie Gosie. tak mi sie wydaje ze Gośki to dobre kobiety

Gość gość
nie znam lysych przed 65 rz?