Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna kobieta, inteligentna, wykształcona a bez faceta

Polecane posty

Gość gość

Do tego leci na mnie, gdzie nie dorastam jej do pięt. Coś tu jest nie tak i w to nie wierzę.

Gość gość
Nie dorastasz jej do pięt? Czyli co, nie jesteś ani ładny ani inteligentny ani wykształcony?

Gość gość
Mężczyźni przesadzają z określaniem kobiet co do ich inteligencji chłopak dorośnie to zrozumie, trzeba dać mu czas na razie jest zauroczony jakąś kobietą.

Gość gosc0987
Zweryfikujemy. :-) Jako czlowiek niewyksztalcony bede obiektywna. Nie piszesz o mnie. - skad sie znacie? - czy ona ma swoj typ ulubionej urody i czy w jakikolwiek sposob sie wpisujesz? - czy jej czyms mozesz imponowac? - czy czuje sie przy tobie naturalnie, swobodnie, jest miedzy wami nic porozumienia? - czy okazuje Ci sympatie? - czy uwaza ze mozna ci zaufac, ze jestes porzadny, dobry? - co mysla o tobie inni (moze nie potrafisz siebie odpowiednio ocenic? zanizasz swoja wartosc?) - czy ja dobrze znasz? Wysililam sie. Jeszcze sie ludze, ze dostane wartosiowa odpowiedz.

Gość RJbsk@

A wiesz co to jest miłość od pierwszego spojrzenia? Nawet jeśli nie wolno by jej było cię  kochać i walczyła by ze sobą, bo nie można ,bo nie wypada, to i tak sama ze sobą przegra,,pokocha cię 

Gość RJbsk@

Będzie ją tak mocno ciągnąć do Ciebie, nie poradzi sobie, będzie Cię chciała widzieć, chociaż z dala 

Gość RJbsk@

Pomimo że jesteś nie wysoki i lysiejesz to nie jest dla nuej ważne. Tylko widzi coś w twoich oczach,jaki jesteś, kim jesteś, wyczuwa Cię 

Gość RJbsk@

Patrzy na Ciebie przygląda Ci się, obserwuję Cię już długo 

Gość RJbsk@

Kocha Cię 

Gość RJbsk@

Mam znajomą piękna, przesympatyczna,mądra dowcipny wszyscy ją lubią bo da się lubić, jajcara,ale i pyskata,ale piękna jest podoba się mężczyzną, i od 5,6 lat jest sama i nie chcę mieć faceta bo już była mężatka ma syna a powiedziała że  Nie chce bo boi się że znów zaufa a ktoś ją zdradzi i zostawi.

Gość RJbsk@

Jest bardzo wrażliwa i pod jej maską że jest silna i zaradna jest kobietą wrażliwa i czuła, bardzo empatyczna.Ja ją dłużej znam i dostrzegam w jej oczach ten smutek,z którego się otrzasa żeby nie zauważyli inni.No i ta twoja kobieta może być taka sama

Gość RJbsk@

Może ją też ktoś skrzywdził, może się boi żyć, musisz ty działać, zaopiekuj sie nią 

Gość Ehh

Pięknych kobiet z klasą boją się mężczyźni 

Gość ...
10 minut temu, Gość Ehh napisał:

Pięknych kobiet z klasą boją się mężczyźni 

Wcale nie.

Gość Ivo

Piękne, mądre  

Gość Piękna
18 godzin temu, Gość RJbsk@ napisał:

Mam znajomą piękna, przesympatyczna,mądra dowcipny wszyscy ją lubią bo da się lubić, jajcara,ale i pyskata,ale piękna jest podoba się mężczyzną, i od 5,6 lat jest sama i nie chcę mieć faceta bo już była mężatka ma syna a powiedziała że  Nie chce bo boi się że znów zaufa a ktoś ją zdradzi i zostawi.

To o mnie

Gość Indygo

Piękna i z klasą  nigdy o sobie tak nie będzie mówić, tylko nastolatki co siedzą  tu na kafe

Gość GOŚĆ

Chciałaby