Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się stało Agatce podobno na coś choruje ? wiecie co jej dolega oprócz depresj

Polecane posty

Gość gość

Tylko już bez tekstów że idiotka /debilka i to jej dolega ;/ chodzi mnie bo w nocy pisała jakiś temat że ma nawrót jakiejś choroby i że kiepsko się czuje i nie ma nawet pomocy lekarskiej ... ciekaw jestem bo pisała parę razy że ma depresje chociaż nie wiem jak może mieć skoro mimo wszystko pracuje i idzie do tej pracy i zarabia na siebie .Podobno coś pisała że chyba umieram ,ciekawe co jej jest na co ona choruje jaka to niby przypadłość ? że bierze jakieś leki i że musiała jej matka przysyłać jakieś leki do Szwecji ? chyba coś z nią nie tak skoro koniecznie pisała coś że potrzebuje wizyty u lekarza bo jest w złym stanie ;/ ciekawe co to za choroba bo o depresji wspominała parę razy że ma ale to chyba nie chodzi o to akurat ?

Gość gość
Daj spokoj z ta idiotka.Przynajmniej nie zasmieca portalu glupimi tematami. Pewnie chleje,a ty wylatujesz z takim tematem. Przeciez nie mozesz jej pomoc. Niech sie martwi o nia jej sponsor.

Gość gość
no bo tam mnie ciekawi że jak ona ma depresje jak by miała to by nawet nie chciało jej się iść do pracy ani nawet wstać z łóżka ;;/ to mnie ciekawi że pisze że ma depresje a jednak idzie do pracy i normalnie w niej jest to by nawet nie miała siły iść i coś zrobić sama jakby była taka przygnębiona i miała doła ;/ no mnie tam jej te cycofony już do tego przywykłem że ma fioła na punkcie tego słowa cycofon i że jakoś w głowie jej te słowo ciągle siedzi xd może ma paranoje na tym punkcie i jakoś to ją prześladuje xd sponsor nieee ona ma podobno chłopaka tylko z tego co widzę to nie siedzi z nim tylko siedzi jak wróci już z tej swojej pracy na kafeterii ;/ podobno ten chłopak jej gotuje i robi obiadki jakieś podobno jak chciała seksu to nie będzie z nią robił seksu bo już zasnął i już śpi i nie będzie miłości xd no albo ogląda chłopak mecz jakiś a ona siedzi na smartfonie i pisze o cycofonach na kafeterii xd no to jest dziwne to on jej poświęca w ogóle czas i z nią gada albo w ogóle razem jedzą nawet wspólnie przy stole czy on je kolacje a ona siedzi i pisze o cycofonach tematy xd ? dla mnie to dziwne nawet nigdy nie dodała foty tego swojego niby chłopaka żeby udowodnić że jest i nie wymyśliła go sobie xd moim zdaniem to chore że zamiast z nim oglądać tvp albo nawet się pobaraszkować w łóżku to ona woli siedzieć na kafeterii pisać o cycofonach xd

Gość gość
srynik a to ty ją lubisz jak ona pisze że się nie myjesz i śmierdzisz i że najepała by tobie chętnie i chciała ci nawet rozwalić o łepetynę jakiś swój flakonik z perfumami xd może to tylko takie wadzenie się dla beki bo kto się czubi ten się lubi xd no to jak przejmujesz się kimś kto jest dla ciebie niemiły i nie jest twoim przyjacielem ? ona akurat tobą pomiata i nie jesteś dla niej kimś w stylu kumpla xd

Gość Lubię Srynika
A ja też lubię Srynika. Często go poczytuję.

Gość gośćagatka
Ja srynika wyzywam bo on mnie zaczął chamsko wyzywać mogliście nie wiedzieć ale obrażał mnie od najgorszych i jest dla mnie teraz śmietnikiem na śmieci i tak go będę traktowac. Chłopak dziś zaproponował żebym sobie ubrania kupiła żeby mi się humor polepszył ale po co mi ubrania jak jestem chora ?

Gość gość
ale na co chorujesz agatka bo piszesz że źle się czujesz i że gorzej z tobą ? jaka to choroba że potrzebujesz lekarstw nie umiesz powiedzieć co ci dolega ? to chodzi o depresje czy masz jakieś inne schorzenia że jakieś bóle albo że np . nagle ci się pogarsza stan zdrowia albo że nie wiem może choroba związana z jakimś organem co masz za dolegliwości bóle serca może płuca albo nerki albo wątroba czy żołądek ? nie umiesz powiedzieć co ci jest ? to co za choroba jest masz jakieś typowe objawy jakaś gorączka albo że ciebie kuje w jakiejś części ciała ? nie wiem po co tak mnie to interesuje ale chyba dlatego że dobry chłopak ze mnie jest xd

Wiesz co ja nie chce o tym mówić zabardzo cierpię z tego powodu to nie jest zaraźliwe itd ale wole żeby ludzie z kafeterii nie wiedzieli . Nie mogę żuć normalnie przez chorobe jak mam nawroty to boje się wyjsc z domu bardzo cierpię myśle ze ludzie się na mnie patrzą znajomi się z tego wyśmiewają i ostatnio na domówce jeden był pijany nie pamiętał co mówił i ciagle się pytał o mija chorobe a ja w końcu nawrzeszczalam na niego ze prosiłam żeby nie mówił o tym publicznie drugi tez wyskoczył z pretensjami co ja mam