Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 40 000 nowy mały zamiast używany Wypasiony samochód

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o facecie który dokonuje takiego wyboru?

Gość gość
Kupuje co chce. Kupiłem autov używane na full wypasie. Nie ma osoby żeby się nie obejrzala. Teraz je sprzedaje. Czy było warto? Chwilowy łach z ludzi nic więcej. Jeździłem sypiacym sie gownem to byłem cacy ale jak już się pojawiłem autem za ok 40k zl to już byłem be. No k***a xD Polskość.

Gość gość
Myślę że kompletnie nie ma wiedzy .

Gość gość
gość dziś Czemu kompletnie nie ma wiedzy?

Gość gość
Widziałem takie cudo za 40 000 rozbite na parkingu na którym powinno jeżdzić się max 30 na godzinę. Był rozbity - teoretycznie przywalil w niego rower - teoretycznie. I trza wydac kolejne 40 000 na nowe, bo jak ma rozbitą maskę a w niektórych miejscach można by było dotknąć ręką podwozia, to chyba mówi jak bardzo kruche są to cudeńka.. już chyba rower ma sztywniejszą ramę. No dobra żartuję, jednak chodzi mi o ot, że uważam za lepsze mieć oba takie samochody... jeden na pokaz, a drugi który się nie zepsuje, a jak się zepsuje to będzie naprawiany wieki na gwarancji. K

Gość blakena
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej wybrać auto nowe za 40k - masz nowe, do tego jak wybierzesz najlepszy kredyt samochodowy (a takim jest moim zdaniem w Toyota Banku kredyt smartplan) to nie masz co się martwić o koszty.

Gość gość
A Ja sie nie zgodze,lepiej wybrac urzywane za 40 oczywiscie z dobrych rąk,mimo,ze bedzie w bliskiej przyszlosci do naprawy.Za ta cene nowe to bedzie golas,ze slabym silnikiem a co najgorsze marki bardzo miernej i segment B,typowy do miasta,czyli nawet nie kompakt.Ojciec kupil 3 letnia za 40 civica na wypasie ja kupilem nowy kompakt ale musialem dac 65 minimum by silnik w miare byk ok a kolega za 40 mondeo segment D bryka limuzyna gdzie moj sie chowa jesli chodzi o przyjemosc z jazdy,mimo,ze szybciej bedzie naprawial to radosc z jazdy ma lepsza.

Gość gość
Ja mam Hyundai ix35 za 53000 z 2012 r ,wersja premium. siedzenia tył też podgrzewane są ,6 poduszek i 4 kurtyny,itp..

Gość gość
gość wczoraj Mo na pewno wybrać lepiej uRZywane :D :D