Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dom jak hotel traktuje on nic nie musi robic

Polecane posty

Gość gość

On nie ma wogole poczucie ze mieszkajac wspolnie ma siejakies obowiazki.Dzis sobota a on jak zwykle nie ma zamairu nic robic.Myslenie ze ja zrobie. I tylko slysze nie masz tak zle ze mna.Przeciwez nie pije nie bij a ty sie czepiasz.Inni maja gorzej.Facet ma 35 lat. W co ja sie wpierniczylam.

Gość gość
Zostaw go. Albo dalej się użalaj. Twój wybór, tylko i wyłącznie.

Gość gość
to byl blad ze pozwolilam mu u siebie zamieszkac.Teraz nie moge sie go pozbyc.A prawnie tez nic nie moge zrobic. jesyem udupiona.

Gość gość
15.32 Śmieszne jest to że uważasz że nie masz prawa go się pozbyć jak mówisz z własnego mieszkania. Raczej udupiona bo tak chcesz

Gość gość
sam z siebie sie nie wyprowadzi. a policja nic z trym nie zrobi.po probowalam dzialac. on nie ma gdzie isc.

Gość gość
Zmieniasz zamki i po kłopocie. To co znaczy nie możesz się go pozbyć? Dajesz mu czas nie wiem do konca miesiaca na wyprowadzkę, po tym czasie sajonara- ciuchy przed drzwi, jak się dobija wzywasz policje. Głowy nie masz?

Gość gość
Ciuchy mu spakuj do worków na śmieci i wystaw na klatkę- sprawdzone przeze mnie i to 2 razy :D :D

Gość gość
przeciez tak zrobilam. stwierdzili ze nie moge go wyrzucic z mieszkania.

Gość gość
Jeżeli nie jest u ciebie zameldowany, to możesz. Zmień zamki i po kłopocie.

Gość gość
ale co zameldowałaś go u siebie czy co? p****ało Cie. To dorosly facet, jak rozumiem pracujacy, wiec może sobie wynająć jakis pokoj chociazby. Nie masz obowiażku go trzymac- to nie baba w ciazy czy z dziecmi.

Gość gość
Zmien zamki i wyjezdz gdzieś na dwa tygodnie- to rodziców, przyjaciolki. Jak się odbije od drzwi przez ten czas, to uwierz mi, że szybko coś sobie ogranie :)

Gość gość
mial u mnie mekdunek tymczasowyCo najlpesze jak wystawilam mu ubrania na klatke to zadzownil po policje.i tak to robi.Zlozyl sprawe o zniszczenie mienia. tak pogrywa. zamiast normalnie sie wyprwiadzic.

Gość gość
miał meldunek czy ma? zrób jak pisze pani wyżej- ciuchy na klatke, zamki zmieniasz i znikasz na 2 tygodnie. zmien tez nr telefonu, by cie nie nekal

Gość gość
Co to znaczy "nie ma dokąd pójść"??? W każdej chwili może sobie coś wynająć! Po prostu nie chcesz zostać sama i tyle!

Gość gość
Kiedy ten meldunek czasowy się kończy?

Gość Yoda mistrz
Dom jak hotel traktuje on x Wiec oplaty wprowadz ty, zeby za darmo nie mieszkal i obowiazku jakies podzialy skoro razem byc musicie

Gość gość
ma jakos do konca stycznia 2019 roku. Nie mam jak wyjechac ani sie u kogo zatrzymac.Przeciez mam sprawe w sadzie o niszczenie mienia.Bo szmaciarz na polcije zadzownil po tym jak wystawilam mu jego rzeczy na klatke.Mowiac ze go okradlam.I wyzucilam rzeczy. Bede jeszcze musiala mu kase oddwac. tak mozna sie wj***c w taki zwiazek z kims takim.

Gość gość
a co zamierzasz zrobić od lutego, kiedy on już nie będzie miał meldunku?

Gość gość
Jak zwykle biedne ciele bez przyjaciol, rodziny, nie ma kto pomoc. Wiec sie ciesz moze, ze chociaz ten facet jest z Toba. Chcesz go wywalic, dlatego, ze nie sprząta z Toba w sobote?? Skoro On wzywa na Ciebie policje, Ty również ja wezwij- powiedz, ze sie nad Toba znece, nie chce sie wyprowadzić itp. Jak dobrze to zagrasz, trafi jeszcze do aresztu, ale jesteś p**deczka jednak

Gość gość
odetchne pelna piersia. w koncu bede miala spokoj. o niczym innym nie marze.A nie ciagle uzeranie sie.

Gość gość
nie chce z nim byc bo jest mi z nim zle.Czy to takie dziwne ze mozna nie miec rodziny?

Gość gość
Rodziny mozna nie miec, ale przyjaciol, znajomych, którzy w sytuacjach problematycznych pomogą to trzeba miec! Jak komuś ciezko jest zbudować taka relację, chociazby z jedną osobą nie ziemi, to powinien być z kims, bo samotnie jest niewydolny społecznie.

Gość gość
Współczuję Autorce ale i podziwiam tego delikwenta za brak szacunku do Kobiety która dała mu dach nad głową. Jeżeli coś się nie podoba to trzeba się rozstać tak ciężko mu to zrozumieć. Na szczęście mam sumienie i szacunek do ludzi jak i samego siebie i odszedł bym sam bo zle bym się czuł w tym mieszkaniu. Powodzenia w dalszej walce

Gość gość
Autorko, czy to mieszkanie jest własnościowe?

Gość gość
to jest mieszkanie komunalne. i ja jestem glownym najemnca. on nie ma wstydu. w tym miesiacu nawet na oplaty nie dal. On nie ma.Mimo ze pracuje.Jedzenia tez nie kupupowal w soatnim czasie tylko mi wyjadal.Zrobilam zamek w drzwiach od pokoju i tam przestawilam lodowke.

Gość gość
Gdzie mieszkasz? Jak w Warszawie, daj znac, podesle 2, 3 znajomych z siłowni do niego i bardzo dobitnie mu wytłumaczą, ze ma się wyprowadzić. Gwarantuje, ze nie będzie Cie nawet nachodził wiecej