Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu 99 procent prawikow

Polecane posty

Gość gość

jest chorych psychicznie? czy to taka zaleznosc ze brak seksu u chlopow wplywa na zaburzenia psychiczne i problemy z glowa ?

Gość gość
spotkanie prawika, ktory nie jest agresywnym chamem ktory ubliza ludziom, nie ma zaburzen psychicznych i chorego swiatopogladu graniczy z cudem, to nie jest normalne:O

Gość gość
dziś * ktory NIE ubliza - mialo byc

Gość gość
Mylisz przyczyny ze skutkami. Piszę to jako prawik. Nie mam zaburzeń bo nie uprawiałem seksu, tylko nie uprawiałem seksu bo mam problemy z psychiką, np. chorobliwa nieśmiałość. Głównie przez nią jestem prawikiem;(

Gość gość
I znów to samo. Kto nie ****ał jest chory psychicznie.

Gość gość
Chyba ci się coś pomyliło to nie prawiczki nie szanują kobiet i traktują je jak przedmiot. Prawiczki mają szacunek do kobiet.

Gość gość
gość dziś czyli jak facet jest prawik jeszcze to na bank psychol i trzeba uciekac

Gość gość
Ta schizofreniczka wszędzie prawiczków skończyły ci się leki? Masz atak

Gość gość
Jak facet nie jest prawiczkiem to napewno jest psycholem.

Gość gość
99% prawikow nie szanuje kobiet bo ich nienawidzi , choc zadna im nic nie zrobila to niezbity dowod na to ze prawiki sa chore psychicznie ! udowodnione i potwierdzone ze to psychole !

Gość gość
Ale samotna panna 35 i więcej to jest na pewno psychiczna. Jak kobieta może być jeszcze sama?

Gość gość
gość dziś Jak facet nie jest prawiczkiem to napewno jest psycholem. v tak, potwierdzam

Gość gość
Ty na pewno nie masz szacunku do mężczyzn. Aż się oplułaś tym swoim jadem.

Gość gość
Predzej za duzo seksu robi z przyglupow jeszcze wiekszych przyglupow :D ale wiadomo, trzeba naublizac prawikom :D to tzw nolify. Kto nie zmienia pieluch ten nie ma zycia :D

Gość gość
gość dziś Ale samotna panna 35 i więcej to jest na pewno psychiczna. Jak kobieta może być jeszcze sama? v co ma wspolnego bycie singlem od bycia dziwica? prawik, debil i jego nienawisc do kobiet po 30:O zaraz zaczniesz wszystkie kobiety obrazac bo masz cos z glowa, jak kazdy z was tutaj to robi co dzien o kazdej porze dnia leczcie sie psychole !

Gość gość
Prawiki to żałosne cipcie.

Gość gość
Podałem przykład opart na Twoim prostackim myśleniu, bo wymyślasz sobie kto jest psycholem, wybierasz i klepiesz to. I tak Ci nie wszyscy wierzą. Ja wcale tak nie myślę a Ty uznałaś już, że ja mam coś z głową. Nie, właśnie zniżyłem sie do Twojego poziomu wybierająć panny po 30 żeby nazwać je psycholkami. A Ty uznałąś mnie za psychola. Czyli samą siebie.

Gość gość
gość dziś juz mnie obraza prawik za nic jak widac kazdy prawik to cham, niezbite dowody

Gość gość
uzywasz slow ktore uznawane sa za obrazliwe i usilujesz jednoczesnie zrobic z siebie ofiare, kiedy ktos odplaca ci dokladnie te sama moneta, ktora tak szczodrze sypiesz? jestes tylko glupia czy psychicznie niesprawna - co zreszta inputujesz nieudolnie wobec innych:D