Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci lubicie blondynki czy to stereotyp

Polecane posty

Gość gość

że bardziej się podobają od kobiet z ciemnymi włosami?

Gość gość
Tu nie ma facetow tylko kobiety udaja facetow i robia z nich debili.

Gość gość faceci
Jesteśmy typowymi bezmózgami i jak nam ktoś wmówi, że brzydkie jest ładne, to lecimy na brzydkie bez zastanowienia, a nasz gust zależy od tego co jest na topie w mediach.

Gość gość
wolałabym zeby chociaż jeden prawdziwy facet się wypowiedział

Gość gość
wolę czarnule lub rude

Gość gość
O gustach się nie dyskutuj***abo

Gość gość
kobiety powinny mieć zakaz całkowitego golenia c**ek .

Gość prawi 124
blondynki albo szatynki .. Bez znaczenia

Gość gość
Na początku XXI wieku ktoś rozpętał kampanię nienawiści przeciw blondynkom, pomawiając je o głupotę, co jest kompletnie pozbawione oparcia w faktach i jakichkolwiek podstaw naukowych, a miliony polskich debili uwierzyły w to jak w ewangelię. O ile mi wiadomo, to w innych krajach bezmyślność nie jest tak masowa i odrzucono ten durny stereotyp zanim zdażył się przyjąć. Natomiast każdy tępy Polak koniecznie musi się związać z brunetką, może być farbowana, a najlepiej jeszcze żeby nosiła okulary, wtedy to już na pierwszy rzut oka równie tępi kumple powiedzą że mądra i piękna, chociażby miała sieczkę w głowie i nie wiem jakie felery fizyczne. Młodsi Polacy, w swojej masie, to banda idiotów wychowanych przez tv, którzy nie ruszą mózgiem z własnej inicjatywy chyba że coś na tym zarobią i wtedy uważają się za geniuszy.

Gość gość
Młodsi i częśc starszych - zapomniałam dodać.

Gość gość
Blondyneczki sa urocze i długo młode, zdecydowanie bardziej je wolę od jędzowatych, włochatych i szybko starych brunetek. Mowa o naturalnych blondynkach, a nie pofarbowanych czarnych paskudach z żółtym garem, czarna brocha i odrostami.

Gość gość
Kolor jest nieważny. Może być ruda, blond czy czarny.. twarz I figura + charakter.

Gość gość
Ja lubię piękne kobiety z dobrym charakterem. Tak, ten rodzaj jest moim ulubionym :)

Gość gość
Wg mnie kolor włosów nie ma aż tak wielkiego znaczenia jak całokształt. Może być piękna blondynka jak i brzydka, tak samo jak brunetka, to zależy przede wszystkim od rysów twarzy i figury, a kolor włosów powinien głównie pasować do urody i tyle. Żadna brzydka kobieta przez sam kolor włosów nie stanie się piękniejsza od ładnej kobiety o innym kolorze. Włosy mają znaczenie bo powinny być najlepiej długie i ładne i ładnym kolorze, ale czy to bedzie kolor jasny czy ciemny nie ma znaczenia dla atrakcyjnosci, ma tylko znaczenie takie zeby komponowal sie dobrze z uroda, ale zarowno blondynkajak brunetka moga byc piekne. Byc moze wytworzyl sie stereotyp seksownej blondynki bo jest ich na swiecie (tych niefarbowanych) znacznie mniej

Gość gość
Poniżej znalazłem wątek na męskim forum odnośnie koloru włosów, wiec mozecie sobie poczytać ;) Ale wielu z nich pisze, ze blondynki lubi, wielu tez pisze, ze kolor wlosow nie ma znaczenia, wiec to zalezy https://braciasamcy.pl/index.php?/topic/17423-pytanie-do-pan%C3%B3w-to-prawda-%C5%BCe-kolor-w%C5%82os%C3%B3w-u-kobiety-ma-dla-was-a%C5%BC-takie-znaczenie/&page=3

Gość prawi 124
w skrócie blondynki- tak szatynki- tak brunetki- nie rude- nie