Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie z moją żona jest chore ciągle narzeka na wszystko mam dosyć

Polecane posty

Gość gość

Krzycze bije mocno wkładam i posuwam.Juz mowię o co chodzi. Moja zona ciagle narzeka na mnie i jak kaze jej w domu na czas wszystko zrobic i ma byc wszystko idealnie krzycze bije i mocno seks robie ze zona narzeka ze ja boli i placze ale co tam mnie obchodzi facet to zwierze kobieta powinna zrozumiec ze to nasza natura jak po seksie ja wywalam z sypialni jak nie da seksu to z domu na zimna noc wywalam w pizamie koszuli nocnej i narzeka ze ja bije i nie powiem jej ze ja kocham mam dosyc nawet obiadu nie zdazyla raz zrobic i mi masazu nie potrafila zrobic stwierdzila ze jest zmeczona boze z babami to jak k***a z dzieckiem jeszcze gorzej moja zona nie odzywa sie i slucha sie mnie ale to wciaz za malo bo do cholery to za malo nawet nog nie umie rozlozyc musze ja szarpac i krzyczec by rozłożyła nogi cnotka

Gość gość
dodam że bije ostro po seksie i przed wtedy mi lepiej robi seks z żoneczką a czym bije kablem i mocno robie raz to nawet krew leciala chociaz nie raz mnie to pociaga takie umilanie sobie i kobieta placzaca jest taka niewinna super odjazd bywa wtedy

Gość gość
Ja z moja żoną też tak robie i kreci mnie takir łzy u żony ona taka niewinna kobieta a ja ja traktuje jak mezczyzna prawdziwy ona placze i to jest z******te to jest niewinnosc kobiety takiej ktora cicho siedzi i placze z bólu jest git majonez

Gość gość
Prawdziwa kobieta niewinna płacze a prawdziwy facet g***** bije rozkazuje drze sie żadnej czulosci facet ma byc twardy a nie bawic sie w mile słówka czy czulosći przytulanki czy delikatności to ma być facet a nie baba .Osobiscie znam duzo takich kumpli ale kobiety nie sa cicho niestety nie sa niewinne jak twa żona autorze sa naprawde gorsze kobiety ktore dra sie i nie szanuja swojegomeza bo mu rozkazuja

Gość gość
Moim marzeniem znalezc taka kobiete bo wiekszosc facetow kreci niewinnosc i łzy i ból swej kobiety zwłaszcza żony tym samym gdy pragniemy takiej kobiety szanujemy je bo szacunek to łzy kobiety ból jej i niewinnosć

Gość Kazimierz875
Kobiety lubia jak mężczyźni robią mocno i wtedy płaczą i zwijają się z bólu

Gość gość
Kocham łzy kobiety i jej ból a jak krwawi to mega z******te taka niewinność i bezbronność jest cudowna to jest prawdziwa miłość