Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzecie dziecko!

Polecane posty

Gość gość

Czesc! Spodziewam się trzeciego dziecka, mam dwoje w wieku szkolnym, pracuję zawodowo. Czy są tu panie w podobnej sytuacji? :)

Gość gość
Byłam 5 lat temu. Gratuluję :)

Gość gość
Dziekuję! I wzajemnie, również gratuluję! Jakie u Ciebie są rożnice wieku miedzy dziećmi, jak sie dogadują całą trojką?

Gość gość
Ja mam 3 dzieci. Syn chodzi do 5 klasy a córka do 3 klasy podstawówki. 4 miesiące temu urodziłam córeczkę :-) muszę od nowa się "wprawić" z pieluchami nocnym karmieniem itp. Autorko a twoje dzieci w jakim są wieku?

Gość gość
Ja chcialam 3, ale niestety stracilam ciaze.... Staramy sie znowu, ale cos nie wychodzi.

Gość gość
Mój syn jest w 5 klasie, a corcia w 1 klasie. Tez wlaśnie przyzwyczajamy sie do mysli o "wprawianiu" się ;). Trzecie ma się pojawić wiosną, czyli rocznikowo ze starszymi roznica wieku bedzie 12 i 8 lat. Do osoby powyzej, trzymam kciuki. Ja kiedyś tez jedną ciążę straciłam, to duzy cios, ale zobaczysz, że los się jeszcze odmieni.

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji - syn 8 lat, córka 6. Lada dzień dołączy do nas maluszek :) Mimo tego, ze to już tak blisko, ciężko mi sobie wyobrazić jak to będzie ;)

Gość gość
Ja też byłam w fakiej sytuacji. Obecnie syn 10lat, córka 8lat i druga córa 3,5.

Gość gość
My też myślimy o 3, starsze maja 12 i 10 lat :) to spora różnica wieku, również pracuje zawodowo - w urzędzie a mąż za granicą i on chce jedno po drugim tak jak przy pierwszej dwójce dzieci. Ja chciałabym zacząć starania tak na wiosnę 2019 :)

Gość gość
19:04- to chcecie jeszcze 2:)?

Gość gość
Znam rodzinę z dwiema "parami dzieci". Dwoje w młodosci rok po roku, a pozniej wiele lat przerwy i dwoch synów z roznicą trzech lat. Obecnie najmlodszy ma 13 lat. Ogolnie swietna rodzina! Ja mam między starszymi 4 lata roznicy, na razie trzecie w drodze i chyba czworki raczej nie będzie, choć nie mowię napewno, bo roznie bywa, ale maluch urodzi się jak będę mieć 36,5 roku. Raczej pozniej ryzyko wszystkiego rośnie. Cieszę się, że starsi, szczególnie syn juz podrośnięty, ogolnie jestem bardzo ciekawa jak to będzie.