Gość gość Napisano Październik 28, 2018 Witajcie, mam taki problem z który sobie na radzę, a mianowicie jestem bardzo samotna. Mam 16 lat skończyłam gimnazjum, miałam tam tylko jedną przyjaciółkę z którą kontakt mi sie teraz całkowicie urwał, teraz nie mam sie do kogo odezwać ani z kim porozmawiać. Zawsze obwiniałam ludzi, że to oni są dziwni i dlatego nie moge sie z nimi zakolegowac, ale teraz coraz bardziej myślę że to ze mną jest coś nie tak. W nowej szkole bardzo trudno mi znaleźć bratnią dusze, jak prawie udało mi sie z kimś nawiązać kontakt to ta druga osoba to urywa. Jestem też bardzo nieśmiała i gdy inni podchodzą do siebie na przerwach i rozmawiają to ja boje sie podejść, wstydze sie że mnie odrzucą albo wydaje mi sie że oni nie chcą ze mną rozmawiać. Kiedyś jak próbowalam sie dołączyć do jakiejś grupy to miałam wrażenie że bardzo im zawadzam, nie mówili do mnie za bardzo a przy pierwszej lepszej okazji odłączyli sie ode mnie. Nie wiem co z tym zrobić błagam pomóżcie.. Jak chciałam sie zakolegowac z taką jedną dziewczyną to ona mi potem powiedziala ze w moim towarzystwie dziwnie sie czuje i ma wrażenie że mnie wkurza jej obecnośc, a prawda była zupełnie inna bo ja bardzo lubiłam z nią przebywać, tylko nie umiałam tego okazać Co ja mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach