Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrocilam trzy dni wczesniej z szpitala

Polecane posty

Gość gość

JW, Niemoglam sie dodzwonic do meza i przyjechalam taxi wchodze do mieszkania i slysze jakies kwiki wrzaski kobiety ktore dochodily do mnie z sypialni delikatnie otwieram i az mnie zamurowalo na naszym malzenskim lozku lezy z nogami do gory jakas suka a maz ja posuwa krzyklam z calej sily jakie slowa przy tym urzylam to nie bede pisac,Po pol godziny maz i ta jego kochanka wyniesli sie. Teraz nie wiem co robic dalej czy wnosic sprawe o rozwod czy cos innego., bo ja juz nie pojde z nim do lozka. Za pomoc dziekuje

Gość gość
Faceci potrafia byc bezmyslnymi knurami. Zmien lozko na jego koszt, oskub misia, nie musisz sie rozwodzic. Moja kolezanka za granica przezyla to samo, bo w czasie separacji jej, jeszcze maz chcial sprawdzic role sexu w swoim zyciu. Wiec ona wyprowadzila sie proszac go, zeby nie urzadzal sie z babami w ich lozku, w razie, gdyby do siebie wrocili. I co, pierwsza baba wychodzila od nich z domu.

Gość gość
Jeśli ptrzebjesz mądrej rady, jeśli chcesz wiedziec co zrobi Twoj mąż jak podasz o rozwod i czy Wasz związek ma jeszcze jakieś szanse, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
tylko dlaczego mi to wygląda na prowo ?