Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto chce odejsc z Kaffeteri raz na zawsze ??

Polecane posty

Gość gość

Ja chce odejsc z Kaffe i innych czatow , to bardzo mi szkodzi mojej psychice , ale jak odejde nie hejtuje kilka dni czuje sie strasznie , potem znowu hejtuje i tak w kolo , chcialbym jakos wyjsc z tego kola , zapomniec co mnie tu spotkalo ale niemogie , jakis czas mnie niema i nie mogie sam ze soba , musze tu wejsc i hejtowac ,przykre to ale niemogie sobie dac z tym rady

Gość gość
Ile tu czasu jesteś.

Gość gość
Niestety, kto raz napisal na kafeterii bedzie pisal tu caly czas. Nie ma zadnej nadzieji.

Gość gość
też uważam, że z kafy się nie odchodzi, sam odchodziłem kilka razy i to nawet na rok ale zawsze tu wracam:(

Gość gość
Po dwóch tygodniach stwierdziłam że to nie dla mnie, poważnie.Ta myśl była pierwsza i poprawna.A mimo tego zostałam z powodu jednej osoby a potem ze złości mało piszę ale jeszcze jestem, 8 miesięcy.

Gość gość
Kaffe i interia czat jakies 12 lat , chcialbym o tym zapomniec nie wracac czuje ogromny zal ze zaczalem tu pisac , stracilem tu zdrowie psychiczne , teraz jestem wrakiem czlowieka

Gość gość
Ja zmarnowałem tu kawał życia, siedzę tu jakieś 7 lat, odchodziłem, walczyłem z tym kilka razy i dalej tu przesiaduję. Teraz może patrzę z większym dystansem na to wszystko ale kafe zniszczyło mi kawał psychiki, trochę teraz jest jak sito. Raz zwolniłem się z pracy przez kafeterię, siedziałem tu od rana do nocy albo i przez całą noc do rana, przez rok nie miałem kontaktu ze znajomymi a przez jeden miesiąc nawet z domu nie wyszedłem, do sklepu czy gdziekolwiek. Wiem, że już nie będę taki sam zanim tu wszedłem pierwszy raz, może psycholog by mnie z tego wyciągnął ale sam do niego nie pójdę a zaprowadzić mnie nie ma komu. Niech to będzie przestroga dla innych, dla tych co jeszcze nie jest za późno.

Gość gość
Tak boli to co piszą, tę nieprawdę. Każdego dnia mówię sobie, że już nie odpisze, niech zapomną o mnie. Nie ma mnie na danym temacie tydzień a ktoś obczernia mnie i wyzywa mówiąc, że to ja z gościa.Gdy po 2, 3 dniach pojawię się na stałym temacie, to od razu rzucają się z najgorszymi wyzwiskami do mnie.Przez te 8 blisko miesięcy biorą mnie za kogoś kto tu był długie lata.

Gość gość
Praktycznie rzucają się na tamtą kobietę biorąc mnie za nią tylko pod innym nickiem. A przecież to ja i moje imię w nicku.

Gość gość
11:39/11:31 /Po ile lat mieliście gdy się znależliście na tej kafe.

Gość gość
11:39 miałem jakieś 32

Gość gość
Autor 11:19 czy cię dobrze zrozumiałam, ty hejtujesz? a ciebie hejtowano?

Gość Człowiek nikt
Ja wchodzę tu specjalnie by obniżyć swoją samoocenę i chęć do życia. To forum idealnie się do tego nadaje.

Gość gość
Tak ja hejtuje mnie hejtowano , ja nie zaczalem tego ale ale teraz musze to robic inaczej niemogie zyc , chce wyjsc z tego blednego kola ale to jest dlamnie niemozliwe

Gość gość
13'13 nie żartuj tak nawet, krzywdy sam sobie nie chcesz na pewno zrobić.

Gość gość
13'38 zazwyczaj tak to wygląda, jest się hejtowanym nie można pisać, to potem się hejtuje.I po co nam te nicki?chociaż można pisać z gościa i nikogo nie hejtować.

Gość gość
Kaffe czat interia zrujnowalo mi zycie psychiczne , chce czy nie musze hejtowac , nie moge zapomniec ze mi ublirzano znecano sie psychicznie , jestem w blednym kole , i niewidze z niego wyjscia , przez czt czuje sie zle na ulicy , wydaje mi sie zy wszyscy sie namnie patrza i sie zemnie smieja , straszne uczucie chociasz wy to wezniecie za prowo znajac was , najgorsze ze hejtuje i zararzam ta choroba innych , dziwny jest ten swiat

Gość gość
Gosc 14 13 Mozna Pisac z goscia i nie hejtowac , nie oto chodzi chodzi o to ze ja teraz musze sie mscic czuje sie skzuwdzony ,zadeje sobie pytanie jakim prawem mnie hejtowano , mam przez to zle dni , mam poryta psyche , poprostu musze to robic

Gość gość
Też czuję się skrzywdzona, po pierwsze jestem kobietą inną nie tą co mi wmawiają i nowa na kafe bo 8 miesięcy Cały czas jestem wyzywana od kurf bo mi cudze istnienie tu przypisali.W podobnym tonie dostają odpisy ode mnie.Żadna przyjemnośc bycia tutaj to też bywam nie często Jak widzą nick to małpiego rozumu dostają.

Gość gość
Najlepsze jest to, że jak piszę na gościu to jest ok i mówią podpisz się w końcu. Wchodzę na nicku i to koniec. Milczenie a potem wyzywanie.Jakieś fatum wszyscy czy większość jednak bierze mnie za tamtą .

Gość gość
Kaffe czat interia zrujnowalo mi zycie psychiczne , chce czy nie musze hejtowac , nie moge zapomniec ze mi ublirzano znecano sie psychicznie , jestem w blednym kole , i niewidze z niego wyjscia , przez czt czuje sie zle na ulicy , wydaje mi sie zy wszyscy sie namnie patrza i sie zemnie smieja , straszne uczucie chociasz wy to wezniecie za prowo znajac was , najgorsze ze hejtuje i zararzam ta choroba innych , dziwny jest ten swiat

Gość gość
Jesteś głupi że aż śmieszny.

Gość gość
Gosc 16 04 czyli mam nie hejtowac ?? zostawic to tak zabrano mi szacuneg godny czlowieka , musze hejtowac mam obowiazek wobec spoleczenstwa , niemogie tak zapomniec o tym ,

Gość gość
Noxelia. Codziennie.

Gość gość
Obowiązek to jest nauczyć się pisać i wiele innych rzeczy.

Gość gość
Mnie tez zabrano tożsamość, nie hejtuje innych, jak już to dostają odpis godny tego co mi napisano.Słuszny odpis to nie hejt i na nicku.

Gość gość
Noxellia, widziałam filmik

Gość hikikomori84
ja mam wyrok przez kafeterię...

Gość gość
Jaki masz wyrok przez kafe ??