Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w tym kraju będzie do usranej śmierci rządzić PO i PIS na zmianę?

Polecane posty

Gość gość

I tępe lemingi będą głosować w kółko na te dwie partie?

Gość gość
PiS będzie rządzić do 2023 roku. A potem się zobaczy...

Gość gość
Nie. Przez najbliższą dekadę, będzie rządzić tylko PiS.

Gość gość
Niestety tak bo mamy naród miernych pijaczyn z dziurami w mózgu.

Gość gość
Zarówno PO jak i PiS istnieją zaledwie 17 lat. Z czego jedna patria rządziła 8 lat, a druga 5 lat. To niedługo w porównaniu do takiego PZPR, które rządziło 41 lat nieprzerwanie.

Gość gość
Mamy naród, który został wyhodowany w PRL i III RP. Naród, który dwa razy wybrał sobie na prezydenta komunistę i niewątpliwego złodzieja. Naród, który ma takie kompleksy, że na samą myśl o tym, że Europa jest nami rozczarowana, wpada w stany lękowe. Skutki są takie, że tenże naród, nie jest zdolny działać gremialnie na swoją korzyść, tylko sobie podkłada nogi.

Gość gość
To z***biście. Niech dalej tak będzie. Młodzi emigrują, starszych nie ma kto utrzymywać. Mój kolega inżynier ciężkiego kierunku z********a za 2800 miesięcznie po 12 godzin dziennie a moja sąsiadka, madka szóstki dzieci, każde z innym facetem ma 6000 miesięcznie z 500 plus, alimentów, renty na łeb i innych benefitow a do tego żarcie i ciuchy z Mopsu. Dzieci jej ćpaja, kradną, nie pracują, nie uczą się iona ma je w doopie. PiS podnosi wszystko. Akcyzy. Podatki. Ceny rosną. Zarobki rosną o 100 zl rocznie a ceny życia o 300

Gość gość
Czyli nic nowego. Mógł to naród znosić za PO i SLD i PSL, to może to znieść za PiS. :D Ale mówiąc zupełnie poważnie. Trzeba oceniać politykę danego rządu CAŁOŚCIOWO. I tutaj PiS wypada znacznie lepiej, na tle minionych rządów.

Gość gość
PiS wygra wybory parlamentarne w 2019 roku, ale przegra w 2023. Kto będzie rządził po PiS-ie ? Narazie niewiadomo.

Gość gość
PiS wypada lepiej? Co za brednie. PiS okrada ciężko pracujących obywateli najbardziej z dotychczas rządzących partii ale robi to sprytniej niż PO. Polecam poczytać artykuł: 10 sposobów na które okrada nas PiS. PiS to partia która kradnie biednym a rozdaje bogatym cwaniakom, nierobom i patologii, żyjemy w kraju gdzie pod Urząd po zasiłek podjeżdżają ludzie Mercedesami

Gość gość
Wygrana w 2019 i jej skutki zmienią Polskę. Ktoś, kto ocenia CAŁOŚĆ, ten widzi, jak mocno PiS może zmienić Polskę, nie tylko w samym kraju, ale w układach międzynarodowych. Po prostu trwały układ z US, zmieni pozycję Polski i sprawi, że do PL napłyną WIELKIE amerykańskie pieniądze.

Gość gość
gość dziś PiS wypada lepiej? Co za brednie. x Powtarzam nie oceniasz CAŁOŚCI. Po prostu nie wiesz, co się dzieje, tylko rozglądasz się jak surykatka ze swojego punktu widzenia. Masz wiele racji, ale jest ona fragmentem CAŁOŚCI. Są procesy, które dzieją się poza twoim oglądem sytuacji, a które mają wpływ TOTALNY, także na ciebie.

Gość gość
Do 13:07 Tramp woli dogadać się z Putinem niż z Polską, Tramp to człowiek pragmatyczny i robi to co mu się bardziej opłaca

Gość gość
13:09 Ja wiem co mnie interesuje i co jest dla mnie ważne. Jestem szarym obywatelem, który pracuje na etacie za pieniądze i interesuje mnie przede wszystkim to ile państwo mi kradnie tych pieniędzy, a im więcej ich zarabiam i zwiększa mi się stawka tym relatywnie gorsze wypłaty dostaje bo złodziejski rząd mnie okrada.

Gość gość
ros już rządziła urodziłeś się wczoraj?