Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezjajeczny

JESTEM SAM NA ŚRODKU OCEANU NA MALUTKIEJ TRATWIE

Polecane posty

Gość bezjajeczny

wciąż tylko lęk o to czy tratwa wytrzyma, czy nie przyjdzie fala sztorm który mnie z niej zrzuci, poczucie bezsensu, niemocy a jednocześnie brak jaj by samemu to skończyć i sie zabić/utopić. Pozostaje mi tylko nadzieja na cud, na pomoc, że może jakiś stały ląd w końcu się pojawi albo pomoże mi jakiś statek który będziesz przepływał gdzieś obok mnie. Tak sie czuje w życiu, ciągły lęk, brak stabilizacji i gruntu pod nogami, zniszczona psychika od dziecka, leczenie psychiatrycze, lata brania psychotropów, 3 terapie i nic, wciąż ta sama niemoc i lęk, nadzieja na cudowne odmienienie mojego łba, psychiki itp i brak jaj na samobójstwo

Gość gość poprawna optymistka
Dopłynąć na środek oceanu na tratwie to też nie lada wyczyn :P Btw jesteś na środku oceanu i jeszcze sztormu nie było? Ewidentnie bogowie Ci sprzyjają ;)

Gość gość
to żaden wyczyn, zostałem tam zrzucony tak nagle, tak samo jak zostałem rzucony na ten świat..... sprzyjają mi powiadasz? Bóg to okrutny psychol który karmi się moim bólem i cierpieniem, wpieprza popcorn i nabija sie ze mnie. Szatan zło wciąż działają, a Bóg ma wszystko w d***e i tylko sobie patrzy i sie hihra, a tak naprawde to on sam jest tym szatanem, a nawet jeśli nie to już samo to że pozwala na przeróżne cierpienia i koorestwa na tym świecie pokazuje że nas nie kocha i jego dobroć i miłość jest tylko bajeczką, bo gdyby tak było, już dawno zlikwidowałby zło, ba! on by go nawet nie wymyślił, ale zrobił to bo ma z tego satysfakcje, z bólu cierpienia tortury umierania na raka itp!!! to sadystyczny psychol

Gość gość
Gdyby Bóg kochał to albo by pomógł albo by już zrobił szybko ten sztorm, dałby ci szybką śmierć i zabrał już do siebie, przytulił itp ale właśnie tego nie zrobi, a sztormu zadnego nie będzie po to bys dlugo cierpiał, byś miał wciąż złudną nadzieje na pomoc, byś długo męczył, ale pomocy i tak nie doczekasz, on uwielbia cierpienie dlatego nie pomaga

Gość gość
Do 13:41 No wlasnie na tym to chyba wszystko polega:-)

Gość gość
Do 13:44 Ale tak nie bedzie.

Gość gość
Wybierając satanizm należy liczyć się z brakiem pomocy Boga, to skutek wyboru. Źle ci z tym, bo twoja dusza tęskni do Boga, stąd frustracja, Szatan robi wszystko byś do Boga nie wrócił ty cierpisz wewnętrznie rozdarty.

Gość gość
no na tym, na sadyzmie i psycholstwie Boga, tylko nas mami miłością i dobrocią, ale prawda jest taka że dobrzy i sprawiedliwi na tym świecie góvno mają i tylko cierpienia ból i problemy, do tego bardzo czesto samotność a gnoje mają wszystko od rzeczy materialnych po związki małżeństwa sex dzieci itp

Gość gość
jaki satanizm idioto? ponad 25 lat jestem przy Bogu i jedyne co w ten czas mnie spotykało to samo zlo, rozczarowania, kopniaki w d**e zło cierpienie i samotnosc, już po prostu mam dość, on chyba chce żebym sie powiesił, najgorsze jest to że im bardziej mnie gnoi tym ja jeszcze bardziej do niego lgne:o i staram się być jeszcze lepszy, jeszcze posłuszniejszy pokorniejszy itp:o ale to oczywiscie nic nie daje, budzi to we mnie tylko lęk, lęk przed życiem, przed bogiem i przed śmiercią, bo jak tu sie tak znęca to co dopiero zrobi ze mną tam...