Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ludzie, którzy kosztem kogoś chcą życia

Polecane posty

Gość gość

do jakiego się nie nadają naprawdę mysla,ze nie poniosą tego konsekwencji

Gość gość
Polecam naukę pisania po polsku.

Gość gość
Ale co znaczy kosztem kogos?Nie chce z kims byc to nie bede i tyle :-)Nikt mnie do tego nigdy nie zmusi.

Gość gość
Zreszta ja wiem czego chce od zycia ale prawdopodobnie juz nigdy tego nie osiagne.Nie pozwola mi na to.

Gość gość
I tak przegralem zycie,nie ma opcji zeby je wygrac tak jakbym mniej wiecej chcial.

Gość gość
a jakie to byłoby dla Ciebie wygrane życie?

Gość gość
A tak sobie napisze-znalezc jakas sensowna prace z normalnymi zarobkami,poznac ludzi,wychodzic gdzies na imprezy czy do klubow,poznac moze jakas dziewczyne z czasem.

Gość gość
Oni są bardziej przegrani, bo mimo wielu wysiłków ani mnie zniszczyli, ani zastraszyli, ani zapanowali nade mną.

Gość gość
gość dziś Oni są bardziej przegrani, bo mimo wielu wysiłków ani mnie zniszczyli, ani zastraszyli, ani zapanowali nade mną. x Chciałabym być na Twoim miejscu. A Ty nawet sama nie zdajesz sobie sprawy z tego, w jak dobrej sytuacji jesteś. Niby jesteś niezależna a zachowujesz się jak ostatnia desperatka.

Gość gość
Bycie desperatką to dobra sytuacja ? Pieprzenie kotka przy pomocy młotka ! Czy wy czytacie to co naskrobiecie ,przed wysłaniem ?

Gość gość
15:58 Widać tu wszyscy byli gnębieni ,zastraszani i niszczeni . O rany to forum i inne fora opanowały pokrzywdzone sieroty ! Gdzie znaleźli się oprawcy ?

Gość gość
gość dziś Ofiary to są jednocześnie swoimi oprawcami. Takie sado-maso dla ubogich.

Gość gość
Wszyscy tutaj obecni jesteśmy dymani, bo ktoś zgarnia za nas kasę za reklamy a druga sprawa, usypia nam to czujność bo myślimy żeby tutaj wejść i czytać te durnoty a nie np: sprawdzać bieżące ogłoszenia dobrze płatnej pracy .

Gość gość
Ja mam pracę i nie potrzebuję w tym momencie czytać ogłoszeń. Może kiedyś będę potrzebowała, ale na razie nie szukam pracy.

Gość gość
Ja pierdziele patologia wkołko to samo piszą to coś dla mnie nowego aż się zaśmiałem

Gość gość
piszą w kółko jedno i to samo ,bo brak im inspiracji , nie wiedzą co i jak ! Wena im się skończyła,albo ktoś im przeszkodził...

Gość gość
gość dziś Bycie desperatką to dobra sytuacja ? Pieprzenie kotka przy pomocy młotka ! Czy wy czytacie to co naskrobiecie ,przed wysłaniem ? x Nie chodzi o to, że ona JEST DESPERATKĄ, tylko o to że ZACHOWUJE SIĘ JAK DESPERATKA. Jest różnica. Ale rozumiem, bo na jej miejscu zachowywałabym się podobnie. Uczucia ją do tego zmuszają. Zakochana jest i chce kogoś przy sobie desperacko zatrzymać. Ta panna już dawno straciła godność.