Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kragle dziewczyny preferują z reguły grubszych facetów?

Polecane posty

Gość gość

Sam mam taką "przypadłość" że lubie dziewczyny nieco krąglejsze (na oko tak między 25-30 BMI) Nigdy nie startowałem do szczupłych wysokich i zgrabnych piękności choć wiem że u niektórych miałem szanse. Sam jestem całkiem wysportowany ale nie znowu jakoś przypakowany a juz na pewno nie gruby. Teoretycznie nie powinienem mieć większych problemów z dziewczynami które mi sie podobały, jednak te nigdy specjalnie nie były mną zainteresowane. Czesto potem widywałem je u boku facetow którzy sami byli pulchni, czesto krępi i niżsi ode mnie. Czy faktycznie grubsze dziewczyny wolą mniej atrakcyjnych facetow czy zwyczajnie nie mają lepszych opcji, a jam mam do nich takie szczęście? Powinienem miec latwiej a mam trudniej. Mnie nie pociągają szczupłe dziewczyny a w jakiegoś zboczonego feedersa przecież nie będę sie przecież bawić.

Gość gość
Ja lubie szczuplych. Ale tez po pierwsze chce schudnac, po drugie, wyglad ma dla mnie male znaczenie. Mam grubszego faceta. Bo jest fajny ;)

Gość gość
Znajdź sobie szczupłą. Gwarantuje ci że jak nie bedziesz jej kontrolował to sama za pare lat zamieni sie w pulpeta. Moja trzymała formę tylko do momentu zaręczyn, teraz myślę nad założeniem kłódki na lodówkę.