Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pod koniec grudnia wprowadza sie moja 2 polowka

Polecane posty

Gość gość

...a ja z jednej strony sie ciesze, a z drugiej... juz teraz tesknie za utracona wolnoscia. Ostatni raz mieszkalem z kims okolo 4 lata temu i odzwyczailem sie od dopasowywania do kogos trybu dnia, planowania obiadow itd.

Gość gość
inni by chcieli z kobitką mieszkać a ty marudzisz i jeszcze móc ją pieścić co noc .

Gość gość
Koniec życia, najpierw sielanka dla uśpienia czujności a potem urządzi c****ekło.

Gość gość
A ta twoja laska to sra śmierdząco?Bo nie ma nic gorszego niż wejść do kibla gdy ktoś tam był wcześniej

Gość gość
Wiem, ze jestem marudny, ale jakos w mojej podswiadomosci jest chec odlozenia w czasie tego zamieszkania razem. W sumie wygodnie mi w zwiazku ze wspolnymi nie wszystkimi wieczorami i wspolnymi weekendami. Planowalem zamieszkac razem w przyszlym roku na wakacje, ale przyspieszylem te decyzje pod wplywem rozmowy z bliskim kolega. Jak przestac budowac bariery?

Gość gość
Piwosz, ja tez mieszkam na przedmiesciach i mam 24 km do pracy. Ale jesli Cie to pocieszy, czasem jezdze w delegacje. A wtedy mam 400 km do pracy, a w skrajnych wypadkach 1300 km :P