Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak, wątpliwosc, ktos inny....

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem okolo 1,5 roku. Jednak od jakiegos czasu mam watpliwosci czy to "ten". Nasza relacja wyglada ogolnie dobrze, dogadujemy sie, dobrze sie czuje w jego towarzystwie, mamy wspolnych znajomych. Mamy troche inne charaktery, i co za tym idzie inne potrzeby seksualne, i niestety w tym jest problem... Oprocz tego ostatnio przypadkowo poznalam na imprezie innego faceta,mlodszy 2 lata odemnie, ja mam 27, troche sie nim zauroczyłam, flirtowalismy, nawet doszlo do wymiany nr telefonów. Wspominal ze chcialby sie ze mna spotkac, chociaz nie mieszka w tej miejscowosci co ja, tylko jakies 3 godz drogi.wtedy byl na kawalerskim w klubie,..Napisal do mnie ale nie odpisałam. Nie wiem sama co robić. Z jednej str boje sie zaryzykowac stabilny zwiazek ktory mam ,dla jakies znajomosci z imprezy. Boje sie ze jesli to zrobie to pozniej bede zalowac. Z drugiej strony zastanawiam sie czy to co laczy mnie z obecnym chlopakiem to prawdziwe uczucie ..Moze ktos z was mial podobna sytuacje i mi cos poradzi...bede wdzieczna ...

Gość gość
Nikt nic mądrego nie wymyśli. Albo idziesz w prawo albo w lewo. Nikt Ci nie zagwarantuje który wybór lepszy. Na tym polega ryzyko.

Gość gość
Puszczalska jesteś, jak ci nie pasuje to go zostaw i dopiero lataj za nowym a nie trzymasz gałąź dopóki nie chwycisz mocno drugiej jak małpa! 😠

Gość gość
pasi ci inny z lepszym portfelem pasozycie.

Gość gość
Nie pisze tu po to zeby mnie ktos obrazal, tylko uzyskac szczera porade...ale ciezko na to liczyc

Gość gość
Moze z tym nowo poznanym puki co utrzymuja tylko kontakt na stopie kolezenskiej... zobaczysz jak ta znajomosc bedzie sie rozwojac

Gość gość
Tak wygląda związek kobiety, ma stabilny związek i lata po imprezach za q**sami... ,,lepszymi od stabilnego" Panowie nigdy nie wierzcie babie, bo to może akurat wasza 😠