Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestes wsciekly bo mimo tego wszystkiego co mi zrobiles...

Polecane posty

Gość gość

sie nie poddalam i tez nie poddam.Wiec mozesz sie zesrac :)

Gość gość
A co ja ci takiego niby zrobilem?

Gość gość
No właśnie. Niech odpowie. Ja też chętnie się dowiem, co jej zrobiłes. Jak nie odpisze, to znaczy, że zmyśla.

Gość gość
gość dziś hehe .. x Smieszy ciebie cos kretynie ?

Gość gość
kto ? komu co ? gdzie ?

Gość gość
gość dziś No właśnie. Niech odpowie. Ja też chętnie się dowiem, co jej zrobiłes. Jak nie odpisze, to znaczy, że zmyśla. x A co mnie obchodzi twoje zdanie.On juz DOKLADNIE wie,co mi zrobil.

Gość gość
Pewnie sama sobie zrobiła .

Gość gość
Nie, co zrobił, a raczej czego nie zrobił . Pewnie jest wściekła, że nie dał jej `` posmakować `` paróuuffkii ..

Gość gość
Kawałek swojskiej wędliny z niespodzianką ? ..Typowa kobieta

Gość gość
burek ma duzego kutacza, ledwie kiedys torba na ramieniu zakryl

Gość gość
gość dziś No właśnie. Niech odpowie. Ja też chętnie się dowiem, co jej zrobiłes. Jak nie odpisze, to znaczy, że zmyśla. x Ale jak tak bardzo chcesz wiedziec,to prosze bardzo. Zostalam przez niego wykorzystana (zgwalcona),bylam upokarzana na najrozniejsze sposoby,wysmiewana i traktowana jak kawalek goowna,mam zolte papiery,biore mocne psychotropy,probuje mnie wykonczyc psychicznie a do tego jeszcze fizycznie. No i co ty na to ?

Gość gość
gość dziś gość dziś No właśnie. Niech odpowie. Ja też chętnie się dowiem, co jej zrobiłes. Jak nie odpisze, to znaczy, że zmyśla. x A co mnie obchodzi twoje zdanie.On juz DOKLADNIE wie,co mi zrobil. x To spadaj na drzewo debilko. Nie chcesz żeby wszyscy się dowiedzieli, jaki z niego łajdak? Chcesz go jeszcze bronić? Głupia jesteś. Masz okazję do zemsty. Zatajając prawdę, tylko ty masz o nim złe zdanie. Każdy myśli, że napaliłaś się na niego a on cię odrzucił. Chcesz uchodzić za szmatę a jego wybielić? Czy masz coś więcej do powiedzenia?...

Gość gość
gość dziś gość dziś No właśnie. Niech odpowie. Ja też chętnie się dowiem, co jej zrobiłes. Jak nie odpisze, to znaczy, że zmyśla. x Ale jak tak bardzo chcesz wiedziec,to prosze bardzo. Zostalam przez niego wykorzystana (zgwalcona),bylam upokarzana na najrozniejsze sposoby,wysmiewana i traktowana jak kawalek goowna,mam zolte papiery,biore mocne psychotropy,probuje mnie wykonczyc psychicznie a do tego jeszcze fizycznie. No i co ty na to ? x Co ja na to? Wykończ go psychicznie. Niech pożałuje do końca życia tego co ci zrobił, jeśli faktycznie taki z niego łajdak.

Gość gość
Obciągnij mu na zgodę...

Gość gość
mozesz pomarzyć o tym chlopczyku...

Gość gość
A najbardziej go boli,ze ja po tym wszystkim jeszcze sie nie poddalam i walcze.On najchetniej by chcial,zebym byla zrezygnowana i cos sobie zrobila.Moj kazdy maly sukces go drazni,caly czas odczuwam jego zlosc na sobie. Ale nie chce mu dac tej satysfakcji..

Gość gość
To o co mu chodzi? Dlaczego się tak mści? Sam przecież cię skrzywdził. Powinien odpuścić zemstę, bo nie ma prawa się mścić. On skrzywdził. Ty się mścisz. Nigdy odwrotnie.

Gość gość
Mam wrazenie,jakby on chcial mnie "dobic".Ponoc nie jestem jedyna osoba,ktora skrzywdzil.Jemu to chyba sprawia przyjemnosc.