Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaQ

zioła CBD, a trądzik

Polecane posty

Gość AlicjaQ

Witam, od kilku lat niezmiennie zmagam się z trądzikiem i toczę z nim nierówną walkę. Ostatnio przeszukiwałam po raz kolejny internet, by poszukać informacji jak doprowadzić moją skórę do ładu i natknęłam się na wzmiankę o ziołach CBD, że pomagają w takich dolegliwościach. Macie może jakieś doświadczenie w tym temacie, czy same może też stosujecie zioła CBD?

Gość Anesska_
Sama miałam ten problem, do tego ciągłe alergie skórne i zaczęłam stosować właśnie to co Ty mówisz, czyli zioła CBD kupione tu https://konopteka.pl/kategoria/ziolo-cbd . Zaczełam dziennie pić napary i przecierać skórę nimi, po 3 tygodniach widzę ogromną poprawę, więc tą terapie stosuje dalej. Mam nadzieję, że Ci też pomoże :)

Gość Tamarra_
Ostatnio na twarzy znajomej ze szkoły zobaczyłam widoczną poprawę cery, pytałam jej o sposoby jak się to udało, to mi również opowiedziała o CBD, tylko mówiła o oleju konopnym, że go pije raz dziennie i to wystarcza. Tak patrze ofertę konopteki, to też to mają i to w nawet przystępnej cenie :)

Gość Nastii98
A nie ma przy tym skutków ubocznych? Również zmagam się z tym problemem i nie mam do niego sił. Jeśli faktycznie jest tak jak dziewczyny piszecie, to wypróbuję CBD.

Gość Lusska20
Widzę, że temat mi znany, więc i ja się wypowiem :). Dziewczyny przy stosowaniu CBD nie ma skutków ubocznych, przynajmnkej nie tych negatywnych! Stosuje już dłuższy czas kapsułki z CBD i jest to rewelacja dla mojej skóry :). Znalazłam je tu https://konopteka.pl/kategoria/kapsulki-cbd i nie wymienię na żadne inne.

Gość PaulaWWW

Susz jest w pełni bezpieczny oraz legalny. Sama używam suszu z konopnymarket.pl i jestem bardzo zadowolona, szczególnie z wyboru. Przesyłki są bardzo szczelnie pakowane, co jest bardzo ważne w przypadku suszu. Jeszcze nigdy nie miałam problemu.