Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet poniżej 180

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem nagonki na facetów, którzy mają 170 wzrostu. Nazywa się ich kurduplami itp, mówi się, że prawdziwy facet zaczyna się od 180. Przecież jak facet ma nawet te 170 to laska 160 super przy nim wygląda. Może na imprezkę założyć spokojnie obcasy 10 cm i jest jego wzrostu co też z***biście wygląda, oboje są na tym samym poziomie. Gdy facet ma 185 to ta sama dziewczyna wygląda przy nim jak takie dziecko. Jak myślicie skąd takie postrzeganie facetów, którzy tego 180 nie mają?

Gość gość
Gość 09 09 Ty musisz być tak niskim karłem i pocieszasz się, facet później 180 cm to nie facet.

Gość gość
180 też d**y nie urywa.

Gość gość
chodzi o poczucie bezpieczeństwa, laska nie będzie sie czuła bezpiecznie z kolesiem 170 bo byle jaki 180+ może mu nastukać a ją zbałamucić

Gość gość
180 to jest na obecne czasy idealny wzrost mężczyzny. 190 to już za dużo by facet wyglądał proporcjonalnie.

Gość gość
Nie każdy jest nieforemny. 190 to normalny wzrost zwłaszcza dla wysokiej kobiety. Nie wyobrażam sobie bycia z niskim czyli mojego wzrostu bo zle bym się czuła

Gość gość
Jasne, już 180 d**y nie urywa. :D Zwróćcie uwagę, że wojskach specjalnych, jest bardzo dużo mężczyzn niższych. Większa masa nie sprzyja przetrwaniu, walce w trudnych warunkach. Zatem wzrost (mam 183) to naprawdę nie tak wiele.

Gość gość
tak na marginesie to w wojsku wzrost powyżej 185 cm jest traktowany jako ułomność, jest na to paragraf na komisji lekarskiej. I współczuję kobietom, które mają 180 cm i więcej. Życzę im zdrowia ale niech nie wydają potomstwa. To nie jest dobry materiał genetyczny.

Gość gość
hahaha jaka beka z tyczek xD no duże baby są rzeczywiście jakieś takie

Gość gość
Jeśli tak macie być ulomni to fajnie by było. Wojsko to wojsko. My rozmawiamy o innym aspekcie wzrostu. A to że kobiety 180 na płasko są zazwyczaj Malo kobiece to już inna kwestia. Ja tyle nie mam na szczęście.

Gość gośćSylwias
nie znoszę tych z 180 wzrostu bo to oni robią nagonkę na tych niższych!nie znoszę chamstwa i wyzywania od kurdupli ,sama usłyszałam że ,,nie mam serca a jak mam to nurza się ono w g*****e bo jestem niska'' mam 160 wzrostu i lepiej czuję się przy 170-175 niż przy 180 w górę a już taniec z takim to kompletna masakra i porażka .Wolę siedzieć za stołem niż tańczyć z takim.

Gość gość
185 to jest maksimym, wyżsi faceci wyglądają jak ogry

Gość gośćSylwias
chamstwo jest mówić komuś że niskie osoby ,,mają serce blisko d**y''o czym to świadczy? ano o tym że tyczki 180 wzrostu są chamowate ,pozbawione uczuć i po prostu podłe! .Wolę tych niższych oni przynajmniej mają jakieś ludzkie uczucia Zresztą nie pasuję do takich ,wygląda to komicznie jak Flip i Flap.

Gość gość
Skończ sylwia. Sama obrazasz wysokie. Zresztą kogo obchodzi co ci ktoś powiedział kiedyś. Nie o tym jest temat więc po co znowu śmiecisz w szale?

Gość gość
to prawda, jakieś dryblasy z małymi pyrdkami zakładają tematy, można to zauważyć po kilku postach jak nagle któraś napisze "jeśli jest porządny to czemu nie", a tu nagle "tu autor, mam 182 jestem porządny" :D

Gość gość
Możecie się zesrac tutaj a to i tak nie zmieni faktu że wysoki facet jest był i będzie bardziej pożądany niż niski. Tak jak kobiecośc to dla was cycki klepsydra i inne bajery tak dla kobiety męskość to odpowiedni wzrost i postura. Oszukujcie się dalej.

Gość gośćSylwias
jakim szale? mówię co myślę ,nie znoszę chamstwa i podkreślam że to ci wysocy robią nagonkę na tych 170 wyzywając ich od kurdupli,nie mam na myśli siebie dałam tylko przykład ich rozumowania i zachowania.NIE INTERESUJĄ MNIE KOBIETY ,TEMAT JEST O FACETACH.Twoja nagonka agresja ..na mnie też świadczy o tym ze masz z tym problem!!Lubię tych ze 170-175 o to mój wybór masz z tym problem to twój problem nie mój! ja mam prawo do własnych poglądów tak samo mam prawo je wyrażać mam prawo bronić innych i nie godzić się na chamstwo.Czy e temacie poniża się tych z 180 ? nie właśnie tych z 170 wyzywa się od kurduplów i to jest chore .W pełni zgadzam się z wpisem z 9.09 aha trochę kultury jak do mnie piszesz! nie życzę sobie!Zacznij panować nad sobą

Gość gośćSylwias
13.13 kompletna bzdura! znam mnóstwo tyczek które mają pustkowie mózgowe ,wzrost nie idzie w parze z inteligencją kulturą i wnętrzem.ja mam inne odczucia i obserwacje .

Gość gość
Sprawa jest banalnie prosta. Otóż w każdej społeczności funkcjonuje coś takiego jak kanon urody. Jednym z jego elementów jest właśnie wzrost. W naszej kulturze wzrost mężczyzny 180 cm i kobiety 170 cm uznawany jest za optimum i z pewnością jest to jakiś wyznacznik atrakcyjności danej osoby. Co nie znaczy, ze ktoś kto od tego "optimum" odstaje nie może być atrakcyjny, wprost przeciwnie. Wzrost to tylko jeden z elementów, ważny ale nie najważniejszy.

Gość gośćSylwias
13.13 jeżeli dla ciebie sensem życia jest wzrost/ciało pożądanie to pozdro 600 gratuluję głupoty!ja mam większe wymagania i większe wartosci wyznaję.Kopulują tylko zwierzęta ludzie kierują się czymś innym .Jeśli myślisz że wystarczy że ktoś ma 180 wzrostu i mnie będzie kręcił to jesteś w wielkim błędzie!i powiem ci więcej -odrzucają mnie tacy wizualnie.Musi być równowaga .Tkwij dalej w swojej iluzji.

Gość gość
Sylwia jesteś j******a. Rzucasz się jak potluczona w każdym temacie. Masz schizofrenię stwierdzona? Dla mnie 185 to najlepszy wzrost i g****o mnie obchodzi czy ktoś mnie uzna za pustaka w związku z tym. Zluzuj te barchany bo w każdym temacie się emocjonujesz jak potluczona.