Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsza rodzina świata

Polecane posty

Gość gość

Czy też macie takie porąbane rodziny czy tylko ja mam takie "szczęście"? Otóż: mam duża rodzinę. Mam dziecko. I ono w ogóle nie odczuwa, że ma dziadków czy wujostwo. Na palcach 1 ręki policzę ile razy ktoś ją gdzieś zabrał- i nie, nie na hawaje, ale na głupie lody. Nigdy nie była z nikim poza rodzicami w kinie. Nikt nie kupi jej nawet czekolady. Bardzo mi jej żal. I coraz bardziej nienawidzę tej głupiej chołoty z którą ponoć wiążą mnie więzy krwi. I tak- ja zabierałam różne dzieci z rodziny. Ale już nigdy więcej. Niech się walą :)

Gość gość
Moja matka czyli babcia mojego syna jest popieprzona. Ciągle okłamuje mojego syna, straszy go jak nie chce czegoś zrobić, przy mnie powiedziała mu że go nie kocham. Przy nim cały czas mnie krytykuje. Daje mu po kryjomu słodycze zamiast zrobić kanapkę i jeszcze mu mówi że ja nie chcechce mu dać cukierka. Jak mały chce iść do niej na ręce mówi: babcia cię nie weźmie masz matkę. Rozpowiada sąsiadom że jestem zła matka. Brat sobie nie życzy żebym tam przychodziła bo syn hałasuje i bałagani. Syn ma niecałe dwa lata. Wierzę że karma do nich wróci