Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AnitaWQ

Szkolenie handlowc贸w

Polecane posty

Go艣膰 AnitaWQ

Ostatnio zacz臋艂am fajna prac臋, za fajne pieni膮dze i z fajnymi lud藕mi jako handlowiec i wszystko by艂o by fajnie, gdyby nie moje problemy z pewno艣ci膮 siebie. Czasami mi podczas prezentacji handlowych brakuje przys艂owiowego j臋zyka w g臋bie i si臋 zaczynam ogromnie stresowa膰. Pomy艣la艂am, 偶e jedynie co mog臋 z tym zrobi膰 to i艣膰 na specjalny kurs samorozwoju. Polecacie co艣 w tym temacie, mo偶ecie doradzi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣ka1z
Ja pracuj臋 w korporacji, cz臋sto mam wyst膮pienia publiczne i to moja zmora, tylko radz臋 sobie ju偶 o wiele lepiej po szkoleniach samorozwoju u Marcina Ma艅ka, kojarzysz go mo偶e z TV? 艢wietny go艣膰, profesjonalista w swojej dziedzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaniHandlowiec
S艂ysza艂am o Marcinie Ma艅ku, a nawet czytam jego bloga https://manka-academy.com/blog/ :) . Nied艂ugo, bo 10-11.12.2018 b臋dzie organizowa艂 szkolenie w Warszawie z wyst膮pie艅 publicznych i prezentacji biznesowych, zamierzam si臋 wybra膰 i przekona膰 si臋 na w艂asne oczy ile mi to pomo偶e :) . Kto艣 te偶 jedzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaska Pruszk贸w
Powiem Wam, 偶e te偶 bym bardzo chcia艂a jecha膰 na szkolenie Marcina Ma艅ka, ale mam nat艂ok pracy akurat w tym terminie co organizowany jest zjazd :/. Zostaje mi czyta膰 jego bloga, co sporo ma przydanych wskaz贸wek, kt贸re wprowadzam w 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna z Mazur
Na pocz膮tku Pana Marcina Ma艅k臋 kojarzy艂am z telewizji z programu Make Me Over-Wielka Zmiana, a偶 do czasu, gdy moja firma wys艂a艂a mnie na konferencj臋 z prezentacji handlowych, kt贸r膮 prowadzi艂 sam Pan Marcin :) . Musz臋 przyzna膰, 偶e by艂o fajnie, ciekawie m贸wione i ani chwili nudy, sporo wynios艂am ze szkolenia. Polecam przeczyta膰 ten artyku艂 o wyst膮pieniach publicznych https://manka-academy.com/wystapienia-publiczne-i-prezentacje-biznesowe-praktyka/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Business woman

Zgodz臋 si臋 z聽Wami dziewczyny, Pan Marcin jest niezwykle charyzmatyczn膮 osob膮, wida膰, 偶e te 17 lat pracy w mediach nie posz艂o na marne 馃槈聽 Ja by艂am na grudniowym szkoleniu z wyst膮pie艅 publicznych i prezentacji biznesowych. Wielkie wow! Du偶o przydatnej wiedzy, liczne wskaz贸wki. Gdyby kto艣 by艂 ciekawy, gdzie odb臋dzie si臋 jego kolejne szkolenie wklejam link聽https://manka-academy.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woman in business

Zgodz臋 si臋 z聽Wami dziewczyny, Pan Marcin jest niezwykle charyzmatyczn膮 osob膮, wida膰, 偶e te 17 lat pracy w mediach nie posz艂o na marne:-) Ja by艂am na grudniowym szkoleniu z wyst膮pie艅 publicznych i prezentacji biznesowych. Wielkie wow! Du偶o przydatnej wiedzy, liczne wskaz贸wki. A blog te偶 znam i cz臋sto czytuje ;-)

Udost臋pnij ten post