Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitaWQ

Szkolenie handlowców

Polecane posty

Gość AnitaWQ

Ostatnio zaczęłam fajna pracę, za fajne pieniądze i z fajnymi ludźmi jako handlowiec i wszystko było by fajnie, gdyby nie moje problemy z pewnością siebie. Czasami mi podczas prezentacji handlowych brakuje przysłowiowego języka w gębie i się zaczynam ogromnie stresować. Pomyślałam, że jedynie co mogę z tym zrobić to iść na specjalny kurs samorozwoju. Polecacie coś w tym temacie, możecie doradzić?

Gość Gośka1z
Ja pracuję w korporacji, często mam wystąpienia publiczne i to moja zmora, tylko radzę sobie już o wiele lepiej po szkoleniach samorozwoju u Marcina Mańka, kojarzysz go może z TV? Świetny gość, profesjonalista w swojej dziedzinie.

Gość PaniHandlowiec
Słyszałam o Marcinie Mańku, a nawet czytam jego bloga https://manka-academy.com/blog/ :) . Niedługo, bo 10-11.12.2018 będzie organizował szkolenie w Warszawie z wystąpień publicznych i prezentacji biznesowych, zamierzam się wybrać i przekonać się na własne oczy ile mi to pomoże :) . Ktoś też jedzie?

Gość Kaska Pruszków
Powiem Wam, że też bym bardzo chciała jechać na szkolenie Marcina Mańka, ale mam natłok pracy akurat w tym terminie co organizowany jest zjazd :/. Zostaje mi czytać jego bloga, co sporo ma przydanych wskazówek, które wprowadzam w życie.

Gość Justyna z Mazur
Na początku Pana Marcina Mańkę kojarzyłam z telewizji z programu Make Me Over-Wielka Zmiana, aż do czasu, gdy moja firma wysłała mnie na konferencję z prezentacji handlowych, którą prowadził sam Pan Marcin :) . Muszę przyznać, że było fajnie, ciekawie mówione i ani chwili nudy, sporo wyniosłam ze szkolenia. Polecam przeczytać ten artykuł o wystąpieniach publicznych https://manka-academy.com/wystapienia-publiczne-i-prezentacje-biznesowe-praktyka/

Gość Business woman

Zgodzę się z Wami dziewczyny, Pan Marcin jest niezwykle charyzmatyczną osobą, widać, że te 17 lat pracy w mediach nie poszło na marne 😉  Ja byłam na grudniowym szkoleniu z wystąpień publicznych i prezentacji biznesowych. Wielkie wow! Dużo przydatnej wiedzy, liczne wskazówki. Gdyby ktoś był ciekawy, gdzie odbędzie się jego kolejne szkolenie wklejam link https://manka-academy.com/

Gość woman in business

Zgodzę się z Wami dziewczyny, Pan Marcin jest niezwykle charyzmatyczną osobą, widać, że te 17 lat pracy w mediach nie poszło na marne:-) Ja byłam na grudniowym szkoleniu z wystąpień publicznych i prezentacji biznesowych. Wielkie wow! Dużo przydatnej wiedzy, liczne wskazówki. A blog też znam i często czytuje ;-)