Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skandaliczny stan piersi po trzeciej ciąży

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy proszę o pomoc. Po pierwszej ciąży biust był w miarę ok. Po drugiej już był trochę obwisły, duże brodawki . A teraz po trzeciej jestem załamana. Gdy karmilam dziecko to biust wyglądał atrakcyjnie był twardszy i wiadomo rozmiar. Czulam się dobrze a teraz jak stanęłam przed lustrem to są strasznie obwisłe dosłownie leżą mi na klacie . Miękkie jakby wypompowane. Nigdy nie rozbiore się przed mężem bo nie podoba mi sie to co widzę. Kiedyś ogladalam programy typu sekrety lekarzy i pukalam po głowie jak jakieś kobiety robiły sobie operację biustu a teraz sama z chęcią poddalabym się takiemu zabiegowi. To straszne

Gość gość
przeszlas 3 ciaze (wow) wiec to normalne. Sportem i zabiegami domowymi wiele nie zdzialasz. Pozostaje chirurg, albo akceptacja.

Gość gość
I tak bywa. Ciaza robi swoje. Ja jestem po 2 ciazach i po pierwszej biust miodzio, po drugiej juz spotkal sie z grawitacja, ale nadal jest bardzo pelny, wiec tragedii nie ma. Zwlaszcza ze startowalam z rozmiaru 70D do 75 H obecnie i niedlugo skoncze 35lat. Widzialam kiedys kolezanke bez stanika i dopiero zamarlam. Przed ciaza miala wielkie piersi, po ciazy jeszcze wieksze i jej wisialy po pas, naprawde jej wspolczulam zwlaszcza, ze miala dopiero 22 lata.