Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest złamanie prawa?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 19 lat jakiś czas temu Ok 8 miesięcy temu umówiłam się z gościem a nawet kilkoma na „sex” za kase ale nie do końca bo powiedzialam mu żeby podjechał pod Tesco i dał mi np 200 zł na zakupy i ze potem pojedziemy do mnie na sex dał mi ta kase ja weszłam do sklepu i szybko uciekłam z ta kasa tylnym wyjściem polowe zdobytych pieniedzy dawałam mojej przyjaciółce która teraz z nieistotnego powodu chce się zemścić i podać moje imie nazwisko itp tamtym kolesia których oszukalam boje się czy coś mi się stanie ?czy policja się tym przejmie ?

Gość gość
Nie ma na to dowodów i nie zrobiłaś nic karalnego. Gość dał c****eniądze na czarno , równie dobrze znalazłaś na ulicy na której nie było kamer . Taka prawda

Gość gość
A co policja może zrobić ? Przejmie się d****arzami ? Większość z nich na pewno ma żony / kogoś już i sami nie chcą wywalać to na światło policyjne . I za co mieliby cię skazać ? Nie ma paragonu itd. A koleżanka to współudział miała :) wiec miałaby karę taka co ty ( a i tak nie dostaniecie bo nie macie za co)

Gość gość
I czy mogą na chate wbić ?

Gość gość
Przede wszystkim, tak, to co zrobiłaś, jest przestępstwem. Prostytucja jest legalna. Zaoferowałaś legalną usługę i nie wykonałaś jej, a pieniądze wzięłaś. Grożą Ci konsekwencje z tego tytułu. Poza tym, jeśli koleżanka zdradzi namiary na Ciebie, grożą Ci nieprzyjemności nie tyle ze strony policji (jeśli żadna kamera nie uchwyciła momentu przekazania pieniędzy), ale możesz zostać pobita. Bardzo łatwo wynająć jakiegoś zbira, żeby Ci dał nauczkę. Myśl perspektywicznie, dziecko, bo się natniesz i mamusia nie pomoże.

Gość gość
Policja poważniejszymi sprawami się nie zajmuje a co dopiero takim czymś po prostu za głupotę się płaci

Gość gość
to jest prowo ten temat był tydzień temu dokładnie nie pamiętam ktoś kopiuje to samo

Gość gośdndndnć
To nie jest żadne prowo mówię poważnie !! Ludzie

Gość gość
i dostałaś poważną odpowiedź od gość dziś zacznij mózgu używać