Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o porade..

Polecane posty

Gość gość

Jest pewnien chlopak, ktoremu sie podobam. Niestety cierpie na depresje i go unikam, bo zle sie z tym czuje. On szaleje i mowi, ze jestem trudna. Nie wiem, czy mu o tym powiedziec, boje sie, ze mnie odrzuci.. Co byscie zrobili? On mi sie podoba, ale nie wiem czy bedzie taka mnie chcial...

Gość gość
A leczysz się? Robisz coś w tym kierunku żeby dojść do siebie? Przecież to przejściowy czas i ta choroba minie nie jestes na to skazana na całe życie,nie mów mu nic o tym,żyj chwila,ciesz się ze ktoś Pojawil się w twoim życiu, może to tez pomoże ci dojść do siebie

Gość gość
Lecze sie, tylko ze przez depresje troche pomarnowalam zycia i troche mi przed nim wstyd..

Gość gość
Może on też ma depresję skąd wiesz. Nie buduj czegoś na słabym fundamencie. Depresje czy inne zaburzenia lękowe ma 100% ludzi na świecie tak jesteśmy skonstruowani. Dlatego nie ma nic złego w tym że masz zaburzenia ja też mam depresję , chorobę alkoholową która nie istnieje ale mam i jest mi z tym dobrze.

Gość gość
Jak mu o tym powiesz to na 90% cię odrzuci ale zawsz istnieje te 10% szans że go to nie zrazi ;)

Gość gość
Wiem, ze jest we mnie szalenczo zakochany..