Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zabiegać dalej

Polecane posty

Gość gość

Przez moją głupotę a mianowicie brak zdecydowania straciłem okazję a mianowicie pewna kobieta wysyłała mi sygnały, trwało to jakieś trzy tygodnie a ja nie inicjowałem nic. Po kilku tygodniach spróbowałem ją zaprosić na kawę ale odmówiła, czy próbować dalej ? Nie ukrywam że mi na niej zależy

Gość gość
Skoro ci zalezy, to sprobowalabym ponowic zaproszenie. Wspomnialabym, ze jestem niesmialy i zabraklo mi odwagi. Nie jest ujma na meskim honorze przyznanie sie do niesmialosci. Wrecz to atut. Sprobuj jeszcze raz, chocby nie zalowac i nie robic sobie wymowek. Ell.

Gość gość
Autorze dlaczego byłeś niezdecydowany?

Gość gość
Odrzuciła zaproszenie na kawę. To niczego dobrego nie wróży. Dostaniesz kosza. Odpuść sobie.

Gość Nów__________
Był niezdecydowany, bo nie wie na której mu zależy. Sorry ale jakby mi mężczyzna powiedział że czegoś nie zrobił bo jest nieśmiały to więcej nie spotkałabym się z nim. Jak jest, to lepiej żeby to zachował dla siebie. Kobiecie imponują mężczyźni silni nie ci którzy na dzien dobry rozmawiają, przyznają się do swoich wad, mówią że czegoś nie potrafią, że się nie nadają, boją, nie są pewni itd. Matki ich tego nie uczą?!!! Chłopak który tłumaczy się nieśmiałością to manipulant, zapewniam cię że jak mu zależy to nie będzie nieśmiały i nie będzie z niczym zwlekał. Nie łudź się!

Gość gość
Nie wszyscy rodza sie macho. Sa niesmiali mezczyzni w pierwszych kontaktach z kobieta. Nie lubie zbyt pewnych i chojrackich mezczyzn. Moze nie nie lubie, ale bylabym bardzo ostrozna, by nie byc ich kolejna zdobycza. Ell.

Gość gość
Nawet jeśli Ci się nie uda, nie będziesz rozmyślał, co by było gdyby. Jeśli Ci zależy - działaj, jesteś Panem swojego losu.

Gość gość
Nieśmiałość nieśmiałością, ale jeśli kobieta wysyła mu sygnały, a on nie wykorzystuje okazji to o czym to świadczy?

Gość gość
19.47 To świadczy o tym, że jest bardzo, bardzo nieśmiały. Jeżeli facet jest bardzo nieśmiały to mimo chęci, nie odpowie na sygnały gdyż nie wie jak to zrobić i jak się zachować. Tak zachowa się facet, który nigdy nie miał żadnych doświadczeń z kobietami z powodu przesadnej nieśmiałości.

Gość gość
To świadczy o tym, że jest bardzo, bardzo nieśmiały. Jeżeli facet jest bardzo nieśmiały to mimo chęci, nie odpowie na sygnały gdyż nie wie jak to zrobić i jak się zachować. Tak zachowa się facet, który nigdy nie miał żadnych doświadczeń z kobietami z powodu przesadnej nieśmiałości. I pytanie czy jak kobieta startuje do takiego prawiczka a potem wyczuwa jego zero doświadczenie z kobietami to rezygnuje ?

Gość gość
dzialaj. im szybciej tym lepiej. co do kobiety musisz wysylac jasne sygnaly, ona nie jest wrozka.

Gość gość
Olej ją. Tego kwiatu pół świata.

Gość gość
Nie reagujesz na jej sygnały, zwlekasz z zaproszeniem na kawę, nie robisz nic aby się do niej zbliżyć. O jakim zabieganiu piszesz?

Gość gość
Ty jeszcze nie zacząłeś zabiegać.

Gość gość
wczoraj 19.31-Chłopak który tłumaczy się nieśmiałością to manipulant, zapewniam cię że jak mu zależy to nie będzie nieśmiały i nie będzie z niczym zwlekał. Nie łudź się! xxx Potwierdzam. Miałam niedobre doświadczenia z takim. Niby nieśmiały, niska samoocena a faktycznie zręczny manipulant, kłamca i kobieciarz. Taka męska "cicha woda" to najgorszy typ!!!

Gość gość
20.17 tacy nie boją się tylko gorszych kobiet od siebie

Gość gość
Nie warto zabiegac po pierwsze nawet jakbys czekal pol roku i sie nie odzywal to jakbys sie jej bardzo podobal to sama by wydzwianiala. A jak odmowila to porazka straszna. Pamietaj ze do tanga trzeba dwojga a zakochani ludzie sobie wmawiaja rozne glupoty. Gwarantuje ci ze kobiety jesli widza jakies korzysci ze znajomosci z toba to beda mile ale zawsze bedziesz przyjacielem jesli na tym ci zalezy to twoja sprawa. Choc jak dla mnie mamisz siebie jakby dziewczyna jakas ci sie bardzo podobala to odmowilbys nawet po roku jakby sie odezwala???? I masz swoja odpowiedz.

Gość gość
Jak odmówiła spotkania na kawę to niech spada. Miej swój honor.

Gość Nów______
Jak ktoś jest chorobliwie nieśmiały to znaczy że jest świadomy swojej nieatrakcyjności, więc lepiej żeby nie zabiegał, bo nawet nie ma żadnych szans na ciekawsza od niego dziewczynę. Inni jak już napisałam tylko manipulują jak są niepewni chcą sobie dać czas.