Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D_D

Czy kobiety chcą być zdominowane (uległe) w łóżku?

Polecane posty

Gość D_D

Próbuję nawiązać znajomość z kobietą która chciałaby zostać w pełni zdominowana w łóżku. Ku mojemu zdziwieniu o ile prawie wszystkie kobiety chcą żeby mężczyzna był męski, pewny siebie, wykazywał inicjatywe i brał sprawy w swoje ręce to niewiele kobiet jest otwartych na pełną dominację. Wiem, że to nie dla wszystkich ale to jednak jest dla mnie zdziwienie. Jakie są wasze doświadczenia (ew. pragnienia)?

Gość gość
To prawda, to pierwotny instynkt, który uległ zatarciu przez współczesne role społeczne. Zdziwiłbyś się ile jest silnych, niezależnych, twardych feministek pracujących jako prezesi firm, szefowe, polityczne aktywistki, które w łóżku chcą prawdziwego mężczyzny.

Gość D_D
To wszystko prawda i mam tego świadomość. Ale nie odnosilem sie do tego, ze kobiety chca pewnych siebie mężczyzn w łóżku. Ja mam na myśli sytuację gdy kobieta poddaje sie woli mezczyzny ktory wydaje jej polecenia i silna reka (i nie tylko reka) pokazuje jej gdzie jest jej miejsce.

Gość gość
Nie nie chcą :) "pokazuje jej gdzie jej miejsce" Spiertalaj !

Gość D_D
Ok. My bad. Powinienem napisac to w cudzyslowiu. Widac ciezej to wytlumaczyc niz mi sie wydawalo. Ja nie myle spraw lozkowych z pozalozkowymi i nie jestem seksita. Chodzi wylacznie o alkowę i relacje dominacja - uleglosc. Poza tym ak jak napisalem - to nie dla wdzystkich.

Gość gość
Nie satysfakcjonowałby mnie taki seks. Porażka.

Gość Laluz
Ile ludzi, tyle gustów, w tym również erotycznych. Świat byłby nudny, gdyby ludzie nie różnili się od siebie. Spróbuj szukać na portalach o tematyce bdsm, tam jest większe prawdopodobieństwo, że znajdziesz to czego szukasz.

Gość D_D
Dzięki za tę radę. Ale bardziej chodzilo mi weryfikacje czy to jest rzeczywiscie fetysz dla wtajemniczonych czy jednak jest jakas wieksza grupa kobiet niz blad statystyczny. Bo po swoich doswiadczeniach nie chce oceniac.