Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze parę dni bezrobocia i mnie piertolnie!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Odyebe cos takiego, ze uslyszycie o mnie w mediach! Nie zartuje! Juz frustracja sie przelewa i zamienia w chory gniew! Koorfa! 5 lat studiów i bezrobocie od paru miesięcy! OFerują mi pracę na kasie, albo sprzedaż do ryb! No do chooya!

Gość gość
bo w Polsce jest za duzo ludzi z magistrem, a niestety jak nie skoczyles/as medycyny/prawa/informatyki/kierunku inzynierskiego to jest ciezko. a co, sklep zly? na poczatek to nic zlego, ktos to robic musi! Ja zaczynalam od pracy jako kelnerka I sprztanie biur o 6 rano, a teraz pracuje w duzej firmie jako ksiegowa, I to nie w Polsce.

Gość gość
16:36 Zaczynalas, ale po studiach?

Gość gość
Jakbym nie miał wykształcenia to pewnie, że wziąłbym pracę jakąkolwiek tak jak ty. Nawet sprzątanie klatek. Ale nie po to koorfa robisz 5 lat magistra, żeby teraz jepać na kasie w biedronce. No umówmy się.

Gość gość
Za co mam kochać kraj, skoro nawet pracy dla mnie tutaj nie ma?

Gość gość
tak, mialam polskiego magistra, ukonczylam studia rachunkowosc i finanse w 2008 roku. po pol roku wyjechalam do Anglii, potem przenioslam sie na polnoc Szkocji, Aberdeen. do 2012 pracowalam jako kelnerka I dorabialam sprzatajac biura, sprztalam tez sklep. poza tym po jakims czasei robilam wolontariaty w biurach itd i w ten sposob, rozmawiajac z ludzmi tam pracujacymi ,dowiedzialam sie by zaaplikowac ostanowisko pol etatu administracja u nich, dostaalm prace gb mnie znali; potem zrobilo sie z tego caly etat; potem zmienilam firme, od roku jestem ksiegowa.

Gość gość
Bo studia to strata czasu

Gość gość
Co druga młoda studiuje więc się dziwisz że nie ma pracy dla ludzi z magistrem :D