Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajęłybyście mieszkanie komuś takiemu?

Polecane posty

Gość gość

Panna z dzieckiem półrocznym, ona na oko 25-28 lat, bez tatusia oczywiście wynajem, sama też wychowuje się bez ojca. Nadmuchane usta, trudniła się m.in.modellingiem. Czy zrobi mi z mieszkania... ? Wiecie o co mi chodzi.

Gość gość
Jak ma prace i stale dochody z potwierdzeniem to tak. Jak nie to do widzenia.

Gość gość
Nigdy w życiu nie wynajęłabym komuś z dzieckiem.

Gość gość
Nie wynajmuje matkom z dziećmi. Dla mnie to lokatorzy podwyższonego ryzyka

Gość gość
Nie, bo matke z dzieckiem potem trudno eksmitowac w razie w.

Gość gość
Nie, nigdy nie wynajmę mieszkania samotnej matce z dzieckiem. Już wolę studentów i umowę najmu okazjonalnego.

Gość gość
A co ma Ci niby zrobić z mieszkania? Nie wiem dlaczego oceniasz po wyglądzie, zresztą jak ma nadmuchane usta, to raczej biedy nie klepie, więc powinna być wyplacalna. 17.48- umowę najmu okazjonalnego można podpisać nie tylko ze studentami

Gość gość
bałagan ze zrobi? chyba niekoniecznie. Ale jesli jest wybór, to zdecydowanie lepiej nie wynajmowac samotnym matkom z dziecmi, chyba ze na ten wynajem okazjonalny. Ona jest jedyna chętną?

Gość gość
W życiu. Matkom z dziećmi nie wynajmuję, pełnym rodzinom tak. Samotność e matki są chronione i nie pozbędziesz się ich w razie gdyby przestały płacić. Już lepiej wynająć studentom, tu co prawda ryzykujesz, że mogą zdewastowac lokal w trakcie imprez ale i tak wolę to niż nieeksmitowalne mamusie z przychówkiem

Gość gość
Chyba nie widzieliscie jak potrafia byc zaniedbane mieszkania przez studentow blee.. Taka matka jednak dba o porzadek przy dziecku. Wiadomo nie ma reguły ale jesli kobieta jest wyplacalna wolałabym ja z dzieckiem niz studentow.

Gość gość
Skoro dmucha usta to pewnie prostytutka i będzie ci tam klientów sprowadzać. Ja bym nie wynajmowała.

Gość gość
Też bym nie wynajela samotnej matce, lepiej odremontowac zdewastowane mieszkanie niż je stracić, przecież nikt nie wyrzuci bidulki na bruk z Twojego mieszkania tylko dlatego, że nie płaci (bo po co, skoro nie musi). Chyba, że to jakaś sprawdzona dziewczyna, koleżanka lub rodzina. Ale to i tak ryzyko.

Gość gość
Mieszkanie każdemu wynajęłabym (i wynajmowałam przez jakiś czas jak wyjechaliśmy) tylko na najem okazjonalny. Czasem samotna matka stanie na głowie żeby nie stracić tego kąta i płacić na czas, a pracujący na czarno facet będzie takim cwaniakiem że miesiącami będziesz próbowała się go pozbyć. Studenci, jak ktoś słusznie zauważył, też potrafią niezłą demolkę zrobić.

Gość gość
Wynajmuje wyłącznie pracodawcom na kwatery dla pracowników.

Gość gość
Ja nawet rodzinie z dzieckiem nie wynajelabym a co dopiero samotnej z dzievkiem

Gość gość
Tylko umowa na najem okazjonalny. Żeby potem nie było, że Twoje mieszkanie już nie jest właściwie Twoje. Ani nie wynajmiesz, ani sama nie zamieszkasz, ani nie sprzedasz.

Gość gość
i jeszcze do tego zabezpieczenie weksel in blanco na 10 tys zł