Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteście skłonni zrobić minetkę kobiecie puszystej?

Polecane posty

Gość gość

Czy Panowie jesteście w stanie zrobić minetkę puszystej dziewczynie - takiej powyżej 65 kilo przy wzroście 160? Nie obrzydzają was te fałdy, przez które trzeba się przebić? Ostatnio w pracy dwie koleżanki gadały, że mąż jej robi super minetkę, ma wielokrotny orgazm. Jej waga to około 73 kilo przy wzroście 165. Usłyszałem niechcący, bo po rozmowie ze mną nie zakończyła połączenia a ja akurat nie miałem wolnej ręki, bo stałem na drabinie i malowałem sufit w domu, a słuchawka była w uchu. Mało się nie wyrzygałem słysząc to i wyobrażając sobie, że ktoś może się wbić w nią jęzorem.

Gość gość
Są miłośnicy puszystych kobiet których właśnie takie kobiety kręcą. Jeśli kobieta jest młoda np do 50 lat to nie widzę w tym problemu. Każda kobieta lubi pieszczoty a waga nie ma nic do tego!!

Gość gość
Chętnie wylize ci obie dziurki. Skąd jesteś wiek mnie nie interesuje ani wygląd. Chcesz pogadać zadzwoń 503642827 porozmawiamy co lubimy.

Gość gość
Dla mnie nie ma.nic przyjemniejszego niż pieszczenie cipki kobiecie o krągłych kształtach...kobieta musi miec kraglosci;)