Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPan

E !!!!

Polecane posty

Gość gośćPan

Wiecie jak wyglądała E 😍 :) gdy była małą dziewczynką ??? A tak : e 🌼 :)

Gość gość
Pewnie jak mała dziewczynka

Gość gość
21:59 Ela jak chcesz ze mną rozmawiać zapraszam na e-mail.

Gość gość
Durnoty piszecie a lepiej mi doradźcie dziewczyny, oprócz sprośnej bo ona jest nienormalna. Chodzi o to że kochamy się z M. ale fizycznie tylko On chce a ja nie, czy zdarzyło się którejś że kochając kogoś ale nie w sensie seksualnym, nie myśląc nigdy o tej osobie w taki sposób albo myśląc ale rozsądek odrzucał taką możliwość i wygrywał w 100%... no i czy gdy zobaczyłyście Go powiedzmy przez przypadek zupełnie nagiego i Jemu no wiecie co, czy zdarzyło wam się nagle zmienić zdanie, na sam widok że mu stoi zdjąć majtki i doprowadzić do zbliżenia? Chodzi mi o to czy to możliwe, że teraz jestem pewna na NIE na 100% a czy w takiej sytuacji mogę stracić panowanie nad sobą i mój rozsądek przegra w 100%? Zdarzyło się którejś coś takiego i jeżeli tak to jak było i czy jesteście razem, czy żeście się pobrali? E.

Gość gość
Proszę tylko o poważne odpowiedzi, bez podpuszczania czy przypuszczeń, myślę o tym nie wiem jak w takiej ekstremalnej sytuacji bym się zachowała, czy bym spanikowała, czy bym była zła, czy jest ryzyko że jak w pytaniu, normalnie nie mam pojęcia. E.

Gość gość
Przestań jojczyć ty pissdo. W d***e ma Ciebie ta e, rzygam

Gość gość
O co wam chodzi, spadajcie do swoich tematów o rozmiarach członków i jam. Ja poważnie mam dylemat moralnointelektualny. E.

Gość gość
Oj e nie grzesz nie grzesz. Tak nie wolno.

Gość gość
Żadnej się nie zdarzyło znaleźć się w tak jednoznacznej sytuacji z zaskoczenia i dopiero wtedy myśleć o tym? Co z tego wynikło? E.

Gość gość
22:53 no właśnie nie grzeszę, nie mam pokusy, ale w tej konkretnej sytuacji nie mam pojęcia co powinnam zrobić, nakrzyczeć, trzasnąć Go, czy co? Ty jak byś się zachowała, nie z moim M. czy przypadkowym facetem, tylko z takim co byś naprawdę go kochała jak brata? E.

Gość gość
Ja się z bratem nie bzykam. Ty zboczona kobieto. Do spowiedzi jutro po pokutę za te myśli.

Gość gość
Oooo SUPER! Coś dla mnie, a ty Elka nie pisz na mnie sprośna bo widzę że sama lepsza nie jesteś. Chętnie ci odpowiem i to co do M. nie miałabym z tym dylematu żadnego, im staje my robimy się mokre i jest komplet, dochodzi do stosunku, nie wiem w czym widzisz problem. Mamy nawet lepiej bo widzimy to u nich a oni mogą się u nas najwyżej domyślać i muszą ryzykować liścia :-) ,,sprośna"E.

Gość gość
No i już się dowiedziałam, ty sprośna nie jesteś miarodajna, jesteśmy przeciwieństwem a mi chodzi o radę normalnych dziewczyn takich jak ja, takich którym się coś takiego przydarzyło. Jak się zachowały, jak ja się mogę zachować? Bo ty bez obrazy chyba na każdego byś wskoczyła i była szczęśliwa E.

Gość gość
OK! Już nic nie piszę, zaczekam, chętnie się dowiem jak ,,reagują normalne dziewczyny" na wzwód ukochanego ,,brata" :-) ,,sprośna"E.

Gość gość
Mi się nie przydarzyło i jak to sobie próbuję wyobrazić to nie jestem mądrzejsza od Ciebie E. myślę że bym pewnie uciekła z pomieszczenia np. do łazienki ale wcale nie wiem czy by mnie akurat nie zamurowało, zwłaszcza że to by była osoba bliska sercu. Też zaczekam na odpowiedzi tych które to przeżyły. Sama zszokowana jestem że nie wiem co bym zrobiła :-O

Gość gość
Mężczyźni chyba mają łatwiej, im jak ptaszek stanie przy kobiecie to wiedzą co chcą z nim zrobić, a my nawet jak jesteśmy mocno podniecone to nawet wtedy nie wiemy za bardzo, mamy opory. :-O

Gość gość
23:04 przecież nie chodzi mi o dosłownie brata, nikogo nie kochasz niebędącego twoim bratem czy partnerem seksualnym? E.

Gość gość
Aż mi się wierzyć nie chce że tutaj na kafe żadnej się to nie przydarzyło, może tu zakon jakiś otworzę. E.

Gość gość
Nie strzymam... Nie nadają się, teraz wszystkie robią na pewno to co ja i ciebie Elka też o to podejrzewam ,,zakonnico" ;-) ,,sprośna"E.

Gość gość
Weź! A kysz szatanie! E.

Gość gość
Niestety ale nago ma okazję oglondac tylko takich którzy mnie nie interesują. Żaden mi nie chce się obnazyc. Też E.

Gość gość
Oh e i co tak cię zatkało kakao? Już zwalilas?

Gość gość
Poszłam spać kretynie/nko, muszę już wstawać 😭

Gość gość
O czym wy tu piszecie w moim temacie???!!! To był niewinny temat! Człowiek na chwilę pójdzie spać a tu takie rzeczy odwalacie ? Idę wziąć zimny prysznic i do roboty 🖐️

Gość gość
No i widzę że nikt mi nie pomoże, nie doradzi, myślałam że to ja jestem nienormalna na dzisiejsze czasy a tu więcej dziewic niż by się wydawało. Jutro zaglądnę. E.

Gość gość
Nie było mnie tu wczoraj, i dobrze. I nawet nie zamierzam czytać tych bzdur i wynaturzeń (zdążyłam co nieco zauważyć). Też E. (Ela) Jesteście pozbawieni moralności, zastanawiam się jaką patologię tworzycie i jak funkcjonujecie...?