Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćPan

E !!!!

Polecane posty

Gość gośćpan
Chyba ktoś sobie ubzdural że mnie w coś wkręcić -powodzenia! 🖐️

Gość gość
Ela na e-mail !!! I to już!!!! Nie wkrecaj się.

Gość gość
W którym miejscu som te wynaturzenia bo pacze i nie widzę? :-)

Gość gość
Gdyby mój to znaczy niedosłownie mój i na dodatek nie jest to możliwe, nigdy się już nie stanie, ale gdyby jutro gdy będę w domu sama, tak nagle wszedł zupełnie nagi i to ze wzwodem, to udawałabym Greka, zaproponowała kawę jakby nigdy nic, usiadła przy nim na kanapie blisko i stopniowo się rozbierała... do bielizny, bo aż taka odważna nie jestem, gdyby on ją chciał mi zdjąć to bym na pewno nie protestowała, zaryzykowałabym, na pewno by doszło do stosunku... Niestety teraz to już marzenie ściętej głowy 😭 (Nie E)

Gość gość
Greka to i ja bym chciała widziec u siebie w domu.

Gość gość
E. źle sformułowałaś pytanie, za odważnie, żadna się nie przyzna. W takiej sytuacji zawsze wygra instynkt, każda się rzuci jak pies na kość (czy tam suka) inaczej nie byłoby na Ziemi 6 mld ludzi, nie są z próbówki. Musisz założyć że brak odpowiedzi to potwierdzenie że zachowałyby się jak napisałam, a odpowiedzieć powinny te które zachowałyby się inaczej jak ta z łazienką ;-) też E. ale ,,sprośna"

Gość gość
Ja na pewno bym się nie rzuciła, nie jestem taka jak ty, problem w tym że nie mam pojęcia co faktycznie bym zrobiła, jak powinnam się zachować, tak jak ta wyżej udawać że nic się nie dzieje, że to naturalne i pić kawę z M. na kanapie jakby nigdy nic? To jest dla mnie zagadka a nie twój zwierzęcy popęd. prawdziwa E.®

Gość gość
Sądzę że każdy by s*******il nawet goły na ulicę gdyby zobaczył mnie w wersji domowej i tyle by było z waszych zboczonych myśli wy dewoty.

Gość gość
Z pewnością ha ha! To tylko gdybanie, poproś M. żeby zdjął spodnie a bez zastanowienia kucniesz i wiadomo, nad tym człowiek się nie zastanawia, to silniejsze od ciebie, od twojego rozsądku i zasad. Spróbuj i dopiero wtedy zaprzeczaj. ,,sprośna" E.

Gość gość
Jesteś p******a/y. Bez żadnych wątpliwość nie każdy leci klekac tam gdzie go swędzi.

Gość gość
Temat to bełkot , wypociny z doupy z literką E na czole.

Gość gość
Dzialacie na wyobraźnię dziewczyny. Tylko że w pracy jak się rozpale to będę miał problem :( ide spać.

Gość gość
Jak e odwrócić to ma się w. A jak odjąć jedna część to F jak frajer.

Gość gość
22:48 ale jesteś fajna :) miłych snów :)

Gość gość
Szczerze to nigdy przez myśl mi nie przeszło że E mi loda robi. Za mało się znamy. Fantazjowalem raczej o dotyku i byciu razem,jedym ciele. Ale jak się wam chce to wkręcajcie mnie dalej.

Gość gość
Wszystkie macie po 15 lat czy jakieś upośledzone jesteście? Ja gdy golę mojemu to sama mu stawiam ręką czy ustami bo tak łatwiej się goli a nawet wręcz to konieczne, inaczej ptaszek ucieka z ręki czy przed maszynką, faktycznie można go skaleczyć, a jak stoi to nawet nie trzeba specjalnie go trzymać i jest dobry dostęp dookoła... A te do łazienek uciekają i deliberują tutaj co w takiej sytuacji robić, no niewiadomo, rozpacz granatowa! A ty E. ulżyj sobie sama bo skończysz w psychiatryku i wcześniej pozarażasz wszystkie pozostałe idiotki :-)

Gość gość
Skończ już wariatko bo mi się rzygać chce. Załóż sobie temat osobny i pisz tam o swoich fantazjach schizoidalnych. Weszła jakaś psychiczna i mi temat zepsuła. Won do garów! dom poodkurzaj bo dziś święto!

Gość gość
Kto i co ci zepsuła, niby o czym był ten temat przychlaście? :classic_cool: