Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maffashion i jej mopsi nos

Polecane posty

Gość gość

czy uwazacie ze operacja była tylko dla kwesti zdrowotnych? czy raczej próba wyleczenia kompleksu? tez miałam prostowana przegrode i mój nos z profilu sie praktycznie nie zmienil, zmieniły sie tylko nozdrza. co myslicie o całej sprawie z mopsim nosem?

Gość gość
Jasne, że była to operacja urodowa. Sama operacja przegrody nosowej nie zmienia w ogóle kształtu czubka nosa czy skrzydełek :D To oczywiste :D Inaczej każda osoba z kompleksami operowałaby sobie przegrodę nosową na nfz zamiast bulić kilka tysi na operację plastyczną :D

Gość gość
Każda celebrytka z bożej laski mówi że przegrode prostowala. Serio?... Poczytajcie lepiej wykupione przez mopsa Rusin komentarze na pudelku :D

Gość gość
Łze jak pies. Od razu widać, ze to była operacja plastyczna. Miała ładny, lekko zadarty nos - ja bym chciała taki mieć. Miała taką fajną dziewczęcą urodę. Ta operacja była zbędna. Teraz, z takim płaskim nosem i napompowanymi warami (powiększyła górną wargę- też nie wiem po co) wygląda podobnie do reszty klonów. Lalowato, a nie dziewczęco. Dodało jej to też powagi. A duża górna warga wygląda nienaturalnie. Jak dla mnie jest nadal jedną z najładniejszych blogerek (i najmłodziej wyglądających). Ale straciła trochę po tych zabiegach.

Gość gość
jasne, że operacja plastyczna

Gość gość
było widac ze nos to jej kompleks bo na wszystkich zdjęciach był retuszowany, ale rzeczywiście teraz wyglada jak klon kardashianek tylko jeszcze koniecznie musi sobie biust i pupe zrobic

Gość Gość

Śliczny ma teraz ten nos...Można wiedziec gdzie operowała i jaki lekarz ?