Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Coslychac

Czy wybaczyc

Polecane posty

Witam. Pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum. Hmmm od czego zaczac moze od tego ze nie mam sie komu wygadac. Mam narzeczonego od 4 lat razem mamy corke. Bylo dobrze zycie codzienne klotnie dziecko praca i tak nam sie zylo a tu nagle dowiaduje sie ze mnie zdradza od 3miesiecy pisze ze ja kocha i re erotyczne smsy. Gdy sie dowiedzialam przeprasza blaga placze o wybaczenie ze jej nie kocha ze tak tylko pisal. Minal miesiac zostalam ale daje mi do zrozumienia ze moze bym schudla ze nie dbam o siebie odkad sie z nia spiknal zaczal mi zwraxac uwage. A ja teraz nie wiem co robic kiedy chce sexu. Obejmuje mnie strach i wstret nie wiem co robic dalej

Gość gość
Raz zdrajca - zawsze zdrajca. Dla takiego nie warto nawet dbac o siebie. Lecz warto dla siebie. Ja w takiej sytuacji wzielabym sie za siebie dla wlasnego dobrego samopoczucia - a zdrajce kopnela w d#. Nie wybaczylabym zdrady.

Gość Coslychac
Nawet jesli to on nalega zebym zostala teraz mowi ze popelnil blad a ja nie potrafie w to wierzyc. Sama nie wiem czego chce