Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 13 latka która bawi się lalkami może mięć spektrum...córka mojej bratowej

Polecane posty

Gość gość

Córka mojej bratowej bawi się lalkami a ma 13 lat ! Z moją mamą uznałyśmy że ona może mieć spektrum autyzmy i wtedy bratowa jakby się obraziła i już nie spotyka sie z nami, odcięła prawie wszystkie kontakty. Co wy na to? Czy to normalne?

Gość gość
A co ma robić 13- latka? Latać po galeriach i sponsorów szukać?? Obie z matką macie chore głowy!

Gość gość
To czym wg Ciebie ma się bawić? :) Ja też długo bawiłam się lalkami Barbie. Mój młodszy brat ma 12 lat i bawi się klockami lego i samochodami, jego koledzy podobnie.. wszystko z nim w porządku

Gość gość
To znowu ta od autyzmu. To już było, wymyśl coś lepszego.

Gość gość
wolisz autorko żeby bawiła się penisami sponsorów?

Gość gość
To jest od tematu z halloween

Gość gość
Poza tym, córka bratowej to też córka Twojego brata. Czemu nie napiszesz, że córka brata?

Gość gość
Mimo, że to prowokacja to na miejscu bratowej też bym pognała takie idiotki jak autorka i jej matka.

Gość gość
Ja byłam taką 13-latką która bawiła sie lalkami, podczas gdy moje niektóre koleżanki z klasy bawiły fiutami 14-sto i 18-latków. U mnie kryło się za tymi lalkami raczkujące zamiłowanie do mody, którego jeszcze sobie nie uświadamiałam. Nikt tego nie wyczuł. Zostało mi tylko wytknięte, że interesuje się jeszcze lalkami. Lalki musiałam oddać, żeby się nie czepiali i nie wyśmiewali. Zainteresowania sie nie rozwinęły. Dopiero koło 30-stki temat zaczął nawracać w głowie, ale w sumie to już na to za późno i nie ma już na to czasu, bo praca, dziecko, dom a wieczorem padam wyrąbana na pysk.

Gość Julka

Ja mam 14lat prawie 15 i się bawię lalkami wszyscy zapomnieli jak ma się zachowywać 13, 14latka 

W latach 90 to bylo normalne, ale teraz 10 latki sie maluja do szkoly, maja chlopakow lub "sa singielkami" a 13 latki to juz szkoda gadac.

Tak wogole nawet jesli 13 latka jest "za duza" na lalki,kazdy ma prawo do wlasnych zainteresowan w wolnym czasie i nikomu do tego

Gość Beznadzieja

O matko.No lepiej żeby grało na smartfonie jak wszystkie inne 13 latki i pisały,czytały głupoty.

Gość gość

córka bratowej... 😄 A brata to nie

Gość Gość Julka

Ona jest normalna a nie jak inne dziewczyny w jej wieku