Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona może być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Z dziewczyną doszło do pieszczot, ona zajmowała się mną, ja nią, w trakcie zaspokajania w pewnym momencie dotknąłem swojego penisa, ale był suchy, długo przed wytryskiem. Później robiłem jej znów dobrze ręką która chwilę się dotykałem. Oboje byliśmy w ubraniach. Zastanawiam się czy dotykając swojego penisa a potem jej pochwy mogłem przenieść jakieś plemniki, nie czułem żeby był jakiś preejakulat itp ale no pewności nie ma (wiem że dotykałem na pewno długo przed wytryskiem) proszę o odpowiedź :)

Gość gość
Skoro byliście ubrani to jaka ciąża?

Gość gość
Poza tym od dotykania się nie zachodzi w ciażę. Nie było wytrysku to i nie ma ciąży.

Gość gość
Tak, byliśmy ubrani jednak boje się że np mógł być ten płyn preejakulacyjny i że go dotknąłem a potem robiłem jej dobrze palcami (nie przez ubrania tylko normalnie)

Gość gość
polecam poczekac 10 lat z takimi sprawami.

Gość gość
To są własnie skutki nieedukowania dzieci w szkołach i robienia tabu z naturallnych spraw

Gość gość
Więc? Kots mi odpowie? Obstawiam że nie ale wolałem się zapytać.

Gość gość
Na 99,99999 procent nie jest w ciąży. Zawsze może Ci się trafić jakas Maryja czy coś :P :P Co do wypowiedzi wcześniej zgadzam się, to okropne że żyjemy w takim państwie że dzieci się w szkole nie uczy nic o życiu seksualności.

Gość gość
Więcej religii w szkołach!!!

Gość gość
Ja jak bylam w ciąży to pierwszy wiedzial mąż a nie ginekolog itp... !!! Zawsze podczas każdego badania cipki jest mąż i wspieral porody! A jest przy badaniu cipki zawsze pilnuje by czymś nie zarazić sie w gabinecie przy badaniu jak np. Brodawczak ludzki typ C watroby itp.... bo rękawiczki chronią wylacznie lekarza nie pacjentów! A mamy prawo do obecności osób bliskich podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu gdy wyprasza jest zboczencem jak ten. .." Ginekologa ukarano wyrokiem czterech lat więzienia i 10 lat zakazu wykonywania zawodu (fot. Shutterstock/Romaset) Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza" szpital i gabinet lekarski to siedliska zarazy i gdy nie ma konieczności omijamy z daleka! !!!