Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezpieczne odchudzanie oczyszczanie odżywianie organizmu

Polecane posty

Gość gość

Ja odmieniłam swoje życie:) Ty też masz ochotę na takie zmiany? Napisz do mnie a pomogę Ci osiągnąć sylwetkę o jakiej marzysz.Bez ćwiczeń,głodzenia się i efektu jojo. Serdecznie Zapraszam. tel: 739007372 Meil kasiulka18312@wp.pl Zapraszam także na moja grupę na FB wystarczy wejść na linka a dowiesz się o produktach :) LR Health & Beauty Systems Sp. z o.o. to wiodąca firma sprzedaży bezpośredniej w Europie. Została założona w 1985 roku w Ahlen (Westfalia/Niemcy). Sukces LR gwarantuje współdziałanie pięciu stabilnych czynników: 1) Najważniejsza jest jakość: niemieckie standardy. Firma współpracuje tylko z doświadczonymi dostawcami surowców, a asortyment poddawany jest kontrolom jakości. 2) LR współpracuje ze sławnymi osobami. Jeżeli jakieś gwiazdy chcą wprowadzić na rynek swojej perfumy to LR jest często ich ulubionym partnerem. 3) Autokoncept: lider w branży. Autokoncept firmy wynagradza i motywuje. 4) Plan marketingowy jest sprawiedliwy, transparentny i sprawdzony. 5) Dla partnerów została specjalnie stworzona obsługa i szkolenia. Celem firmy jest stworzenie każdemu szansy na poprawę jakości życia. Ważne są dla nich wartości, takie jak pasja, zaufanie i odpowiedzialność. Dzisiaj LR posiada spółki w wielu krajach. Ma także około 1000 współpracowników oraz około 300 000 samodzielnych Partnerów, którzy zajmują się dystrybucją, co sprawi, że firma jest jednym z czołowych przedsiębiorstw marketingu bezpośredniego w Europie. LR współpracuje z wieloma renomowanymi firmami. Sprzedażą bezpośrednią zajmują się niezależni Partnerzy Biznesowi, którzy w ten sposób zapewniają sobie dodatkowy dochód. Natomiast niektórzy rozbudowują własne struktury sprzedaży i rozpoczynają samodzielną działalność gospodarczą. Zalety sprzedaży bezpośredniej z punktu widzenia Partnerów LR to: 1) Możliwość łatwego rozpoczęcia pracy dodatkowej. 2) Dodatkowe lub główne źródło dochodów. 3) Elastyczne godziny pracy. 4) Niewielki kapitał początkowy, który jest potrzebny do prowadzenia działalności handlowej. 5) Kompleksowy system szkoleń i wynagrodzeń. Produkty Produkty LR są przystosowane do potrzeb marketingu bezpośredniego. W sprzedaży dostępne są: 1) suplementy diety, 2) produkty do pielęgnacji (pielęgnacja twarzy, ciała, pielęgnacja funkcjonalna, pielęgnacja włosów, pielęgnacja specjalnie dla mężczyzn, makijaż), 3) zapachy, 4) biżuteria. Są to produkty z niemieckim standardem jakości. W LR duże znaczenie mają naturalne i wysokojakościowe surowce. Plan marketingowy Plan marketingowy LR przewiduje różne bonusy: – bonus od obrotu osobistego i grupowego, – bonus rozwojowy, – bonus menadżerski, – bonus top menadżerski, – bonus prezydencki, – bonus extra top menadżerski, – bonus roczny. Dokładny plan marketingowy znajduje się tutaj: http://damian-krawczyk.pl/wp-content/uploads/2015/03/PLAN_MARKETINGOWY.pdf. LR Health&Beaty Systems Sp. z o.o. w 2007 roku miała 2 mln obrotu, a 9,5 mln w 2013 roku, co stanowi znaczny wzrost. Natomiast w 2014 roku miała 15 mln obrotu. Potrzebujesz Pomocy? Chcesz zrzucić zbedne kilogramy bez chodzenia na siłownię lub oczyścić organizm z różnych nie potrzebnych toksyn oraz wiele innych nie potrzebnych chorób w organizmie napisz pomogę Ci z twoim zdrowiem

Gość gość
Mi także pomogły schudnąć tabletki Slimunox.Stosowałam je trzy miesiące i pełen sukces.Schudłam a co ważne trwale.Do dnia dzisiejszego żaden kilogram nie wrócił.

Gość Nataloa CK
Mi koleżanka podczas odchudzania poleciła Shape Up i zdecydowałam się na jego zakup. Dzisiaj wiem, że to było bardzo dobre posunięcie, bo odchudzanie stało sie bardziej efektywne

Gość Byłam Grubaską
W moim przypadku idealnym sposobem na pozbycie sie nadwagi okazało się zastosowanie diety w połączeniu z Shape Up. Do tego porcja ćwiczęń i po 3 miesiącach pełen sukces.

Gość gość Ariadna
Jak dla mnie to nie ma bezpieczniejszego sposobu jak zastosowanie obok diety Slimunox.

Gość gość Marzena
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim, w sumie to jak się tak zastanowię, to coraz bardziej jestem przekonana, ze bez tych tabletek w ogóle by mi sie nie udało

Gość gość Marzena 27
Ja zdecydowałam się na zastosownaie Slimunox i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie pozbyłam się 13 kg nadwagi i dla mnie to wielki sukces

Gość gość
Mi wystarczyło niecałe trzy miesiące i te 9 kg nadwagi zeszło.I to właśnie między innymi dzięki właśnie tabletką Slimunox.I nie żałuję ani jednej złótowki wydanej na te tabletki w sumie koszt tych tabletek nie jest aż taki wielki w porównaniu z innymi podobnymi tabletkami.

Gość gość
Mi wystarczyło niecałe trzy miesiące i te 9 kg nadwagi zeszło.I to właśnie między innymi dzięki właśnie tabletką Slimunox.I nie żałuję ani jednej złótowki wydanej na te tabletki w sumie koszt tych tabletek nie jest aż taki wielki w porównaniu z innymi podobnymi tabletkami.

Gość gość Weronika
U mnie też Foreverslim był podstawą osiągniętego sukcesu

Gość gość Magdalena
W moim przypadku jak na razie super efekt dało zastosowanie IQmango. Nawet nie spodziewałam się, że ekstrakt z owocu może tak dużo mi dać.

Gość gość Kaśka
W moim przypadku rewelacyjny efekt podczas odchudzania dało zastosowanie IQmango. Wreszcie pokonałam nadwagę.

Gość gość Alina
W moim przypadku rewelacyjnym sposobem, który że tak to napiszę faktycznie aktywował u mnie odchudzanie i w dużej mierze zawdzięczam mu spadek wagi jest IQmango

Gość gość Arleta
Ja podczas odchudzania zdecydowałam się na zastosowanie IQmango, pomogło. W końcu pozbyłam się nadwagi

Gość gość Urszula
Ja podczas odchudzania zastosowałam IQmango i jestem bardzo zadowolona, bo w końcu pozbyłam sie całej nadwagi jaką miałam,

Gość gość Beata
MI w odchudzaniu bardzo pomogło mi zastosowanie IQmango, gdyby nie te tabletki to bym nie schudła.

Gość gość
Mnie pomogły regularne treningi na siłowni, a zwłaszcza bieganie. Staram się jeść zdrowo. Piję dużo wody. Najlepsza dla mnie jest biała Piwniczanka - uwielbiam jej smak. Poza tym woda ta zawiera idealną proporcję wapnia i magnezu 2:1 w doskonale przyswajalnej formie. Widzę zdecydowaną poprawę mojej wagi ;)

Gość gość
Dobrym rozwiązaniem jest zastosowanie tabletek Slimunox.Mi dzięki nim udało się schudnąć.Tym razem schudłam 14 kg i na chwilę obecną waga się utrzymuj.Więc tabletki spełniają swoją rolę.

Gość gość
Jak dla mnie to zastosowania Foreverslim okazało się idealnym rozwiązaniem. 3 miesiace czasu i nie miałam najmniejszej nadwagi

Gość gość Joanna B
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim. Gdyby nie to, ze na ten środek namówiła mnie kuzynka, to pewnie nie dałabym rady tyle schudnąc.

Gość gość Elżbieta
W moim przypadku sukces odchudzania zawdzięczam Slimunox.

Gość gość Gośka
W moim przypadku waga zaczęła spadać, dopiero po tym jak obok diety zaczęłam stosowąc Slimunox

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość Wiktoria

Zgodzę się ze wszystkim pozytywnymi opiniami na temat Slimunox.Każdy kto chce się odchudzać a wie że nie da rady na samej diecie powinien kupić te tabletki bo według mnie nie ma nic lepszego aby wspomóc odchudzanie.