Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z kolega

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio napisal do mnie chlopak ze szkoly. Pisal sporo, nawet jak odpowiadlaam zwykle „dobra” to i tak jakos szkal punktu zaczepienia. W szkole nie gadalismy, pytalam czemu - mowil, ze jest troche wstydliwy. Gadalam odrobinke o tym z dziewczyna z jego klasy i mowi, ze jest to jeden z bardziej wartosciowych chlopakow jesli chodzi o charakter, kulturalny, mily etc. Snapowalam z nim z dwa/trzy razy. Umowilam sie z nim w weekend ale mial mi jeszcze potwierdzic. W piatek napisal, ze niestety nie da rady sie spotkac bo wyjezdza. To byla rzeczywiscie prawda, wiec pod tym wzgledem nie klamal ani nic. Troche podpytywalam czy moze po szkole cxy kiedy indziej, jednak w tygodniu od razu po lekcjach ma obowiazkowe treningi. Od soboty mniej wiecej on raczej do nnie nie pisze. Dwa razy napisalam do niego i raczej odpisywal normalnie, ale juz nie podpytywal o nic. To ja zadawalam mu jakies pytania czy staralam sie ciagnac rozmowe. Nie wiem o co chodzi. Nagle zmienil do mnie nastawienie? a moze jest inny powod tego? jak myslicie? Jestem dosc wrazliwa osoba, dlatego troche przejmuje mnie taka sytuacja. Prosze o powazne odpowiedzi. Moze chlopcy sie udziela?

Gość gość
Zapewne jest nieśmiały. Wykaż trochę inicjatywy jeżeli chcesz się z nim spotykać. Zaproś go na kawę itp. Nieśmiali mają z tym problemy za pierwszym razem. Potem to on już będzie ciebie zapraszał.

Gość Qq namuniu
Mam wrazenie, ze chlopak sie wycofuje. Z jakiego powodu, to to wie tylko on. Bo my to niby skad?

Gość gość
Problem w tym ze mam wrazenie zawsze jakbym sie narzucala albo w jakis sposob zadawala bezsensowne pytania. Na poczatku nie mial problemu z pisaniem. Pierwsza jego wiadomosc to „Czy chcialabys sie moze poznac”, a kiedy odpisalam „why not:)” napisal „Sorki ze tak prosto ale uznalem ze moglibysmy popisac” i dalej pociagnal. Kolezanka mowila, ze wspominal o tym ze fajnie sie ze mna pisze, ale nic wiecek, bo taki jest. Nie opiwiada i nie chwali sie calemu swiatu co robi. Nie wiem sama co robic. Chcialabym z nim szczerze pogadac ale kiedy wczoraj delikatnie podpytalam to napidal tylko „Nie no spokojnie czemu mialbym byc zly skoro nic mi nie zrobilas” i tym podobne.

Gość gość
Ach te problemy gimbusów:p

Gość gość
Jak widzisz nie gimbusow. Jestem w drugiej liceum, ale zmienilam szkole, wiec kazda sytuacja jest dla mnie stresujaca :)

Gość gość
A może chciał Cię faktycznie poznać, poznał, stwierdził, że spodziewał się czegoś innego, więc niespecjalnie ma ochotę tę znajomość zamieniać na coś więcej.

Gość gość
Tez o tym myslalam, ale slyszalam, ze mowil koledze, ze fajnie sie ze mna pisze.