Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dzisiaj strasznego doła:( Kto pocieszy?

Polecane posty

Gość gość

Z każdej strony widzę obłudę i chamstwo a jak przyjdzie co do czego to wszyscy święci. Ciezko mi jest żyć na tym świecie, bo widzę to co wszyscy olewają i nie mogę udawać że nie widzę. W pracy którą kocham widzą mnie jak coś potrzebują albo chcą pogadać, w domu dzieci już powoli mają swoje sprawy, a mąż wpędza mnie w samotność, do tego jest fleją i leniem, nawet nie wiem kiedy się taki stał?! Ale mam dołaaaa i poczucie wartości równe zeru!

Gość gość
19.48-"mąż wpędza mnie w samotność, do tego jest fleją i leniem," xx Dopiero teraz to zauważyłaś??? Pocieszę Cię, że nie jestem mężatką i wciąż rozpaczam, że coś mnie dobrego w życiu jednak ominęło. Też właśnie z tego powodu mam doła, szczególnie w weekendy i święta.

Gość gość
Ja mam doła co drugi dzień juz od pół roku,mimo,że samochód nowy,praca stała,żona a i tak depresja ogólna,wypalenie we wszystkim a gdzie tu dalej życ jak dopiero 45 lat,co bedzie poźniej,tylko gorzej pewnie.

Gość gość
Właśnie... Też niby wszystko mam w życiu, a jestem wypalona, zdołowana... Autorka

Gość gość
A ja nic nie mam i to jest powód do smutku.

Gość gość
Ja mam łopatę i sobie doła kopię sam.

Gość gość
U mnie też nic....co wyksztalcona....co praca.....samochód......jestem sama. 33 lata. Czas leci. Co popołudnie becze. Nikt o tym nie wie....jestem z tym sama. A tu taka długa jesień i zima. Perspektyw brak. Nieszczęśliwa bardzo. Chciałabym móc nie myśleć, mieć wyj****e......nie umiem

Gość gość
Nie patrz na to co negatywne. Kazdy z nas ma gorsze i lepsze dni. Nad mezem, fleja i leniuchem, mozesz popracowac. W pracy znajdz ludzi, ktorzy sa tobie przychylni (a jesli naprawde ich nie ma - zmien prace). Dzieci predzej czy pozniej wyfruna z gniazda - znajdz sobie hobby, nowy cel w zyciu, zmotywuj sie do dzialania. Sami jestesmy kowalami swego losu.

Gość gość
doła się zakopuje.

Gość gość
ja mam migrene i kilka kg za duzzo plus kregoslup moze zjechany i chuyowe wlosy

Gość gość
(20:56) albo zalewa...

Gość gość
gość dziś Dopiero teraz to zauważyłaś??? Pocieszę Cię, że nie jestem mężatką i wciąż rozpaczam, że coś mnie dobrego w życiu jednak ominęło. Też właśnie z tego powodu mam doła, szczególnie w weekendy i święta. Xxx Ja mam to samo, stara panna, ostatnio nawet juz adoratorow nie ma. Moge miec cudowny piatek ale gdy wracam do domu i wiem ze bede sama az do poniedzialku to lapie mega dola. Ostatnio spedzam weekendy w lozku i rozpaczam. Zycie moich kolezanek ktore maja rodziny jest dla mnie takie odlegle i tez takie inne. Ja tego nigdy nie przezylam, wspolnego mieszkania i planowania z kims rodziny, slubu itp. W swieta zawsze lapie dola, juz mnie nie ciesza a wrecz ich nienawidze. Teraz jesien i dlugie wieczory od ktorych dostaje depreche. Szkoda ze moj los sie tak potoczyl...

Gość gość
Każdy może mieć doła z innych powodów.

Gość gość
gość wczoraj -właśnie tak jest u mnie. Tęsknie za kimś, kto by mnie przytulił. 19.53

Gość gość
Ale sie placzki zebraly. Jasne beczcie i uzalajcie sie nad soba. Nie masz celu? Wymysl go sobie i daz do realizacji. Zabiera to czas, energie, pieniadze. Od razu przejdzie marazm. Samotna, samotny? Do cholery, a kto ma wam znalezc partnera? Wrozka ma go wyczarowac. A brac sie za szukanie, randkowanie. To nie bluzeczka w sklepie, ze latwo nabyc. Poszukanie partnera to praca. I nikt mazepy nie potrzebuje. Trzeba zmobilizowac sily i do dziela. Usmiech na usta, piers do przodu i do szukania - marsz!!!! Maz fleja, brudas? A co musisz go opierac, podstawiac pod nos? Co ma rece, nogi w gipsie? Jak nie, to niech sobie pierze sam swoje gacie, niech pije w brudnych kubkach, niech je na brudnych talerzach. W koncu chyba przejrzy na slepia. A jak nie, wyrzuc go do jednego pokoju i niech grzybem zarosnie. Wszystkim sasiadkom pokaz swego grzyba i jego zarosniety brudem pokoj. Kochani - wezcie sie w garsc. Ludzie sa chorzy, cierpia i to jest problem. W Jemenie dzieci, ludzie z glodu umieraja. A wasze problemy to bzdurki. Wstyd tak nad soba sie uzalac. Wstyd mosci Panowie i Panie. Ell.

Gość gość
ja tez mam depreche, sam jak palec, jap*****le co za zycie