Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reakcja

Polecane posty

Gość gość

Jakbyście zareagowały gdyby przyjechał do was przez pół Polski facet którego poznaliście na wakacjach i chciał zaprosić na kawę

Gość gość
borderline, psychol, wariat, ergo uciekaj jak najdalej od takich, bo to nie jest normalne zachowanie rozsądnego człowieka

Gość gość
Ze wariat, ale w pozytywnym znaczeniu. Co ty z tym zrobisz, to ja nie wiem. Ale slodziak z niego. Kawa to nic zobowiazujacego, o ile bylabys zainteresowana. Ell.

Gość gość
A jeśli ona na wakacjach dawała mi znaki/sygnały a ja nic z tym nie zrobiłem i wyjechała to zmienia to postać rzeczy ? Wiem gdzie chodzi na studia

Gość gość
Jeśli jej się podobales to raczej będzie zadowolona.

Gość gość
chłopie, nie ta, to inna. nie zrobiłeś wtedy NIC, to już NIC nie rób. zajmij się sobą i poluj na inne, pełno tego@

Gość gość
A to w ta strone. To co sie zastanawiasz. Probuj. Jak ona ma poczucie humoru, wolne serce, to badz tym razem facetem z jajem. Swiat nalezy do odwaznych i zdeterminowanych. Ell.

Gość gość
Masz nauczkę. Podchodzi się od razu albo na drugi dzień. Dziewczyna miała pewnie ochotę na krótki wakacyjny romans a nie trzymanie za rączkę pod jej domem. Teraz to co najwyżej dostaniesz od niej w pysk jak się u niej zjawisz