Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3131

biseksualność kobiet

Polecane posty

Gość gość3131

Kiedyś koleżanka powiedziała że wszystkie kobiety są po trochu bi. moje partnerki i wiele dziewczyn które znam całowały się z inną kobietą lub nawet miały przygode seksualną z kobietą. moja pani kiedyś po alkoholu powiedziała że znów chciała by to zrobić z kobietą. Są tu jakieś panie z takimi przygodami ?

Gość gość
Witam ! My wybraliśmy serwis na którym można wybrać sale pod każda impreze ! Wesele, Chrzciny, Komunie, Urodziny oraz wiele wiele więcej ! https://chrzcinyikomunie.pl/ Skorzystaj i ty i oszczędź sobie czasu na szukanie dzięki bogatemu katalogowi ! W ostateczności serwis ofertuje także bezpłatną pomoc ! POLECAMY!!!

Gość jakatakaAga
Może coś w tym jest... Też miałam takie incydentalne przygody. Ale bi się nie czuję, bo nigdy nie dążyłam do takiego seksu, to zawsze wypadło jakoś tak zupełnie spontanicznie.

Gość marcelllo
Moja sucz, zanim się zabrała za facetów, miała trochę przygód z koleżankami i to głównie z jej inicjatywy. Teraz twierdzi, że już jej przeszło.

Gość gość
moja pani miała przygodę z kobietą w formie pieszczot ale była wtedy pijana , na trzeźwo deklaruje że jest 100% hetero i sex tylko ze mną, ale kiedyś po alkoholu przyznała że ma fantazje o seksie z koleżanką. ze wszystkich dziewczyn które znam tylko jedna podobno nigdy nie całowała się namiętnie z koleżanką.

Gość gość3131
jakatakaAga opowiedz coś więcej

Gość gość
"Moja sucz, zanim się zabrała za facetów, miała trochę przygód z koleżankami i to głównie z jej inicjatywy. Teraz twierdzi, że już jej przeszło." daj jej okazje to pokaże co potrafi :)

Gość gość
Ja mialam dziewczyne przez rok, a z 2 sie calowalam

Gość gość
Przecież wy(kobiety) od małego się całujecie ja od podstawówki widzę że jak sie witacie to cmok w policzek więc jak z jakaś koleżanką byście sie przespały na studiach to wcale bym się nie zdziwił i nawet jak wasz facet się o tym dowie to pewnie zapyta sie tylko jak było i z kim lepiej ale jak to samo zrobi facet to dziewczyna jego i inni kumple od razu pomyślą że gej.

Gość gość
jest to jakaś forma przyzwolenia dla kobiet. na imprezach często można zobaczyć całujące się dziewczyny jak już wszyscy są dobrze wstawieni.

Gość gość
moja ex często kąpała się ze swoją wspólokatorką żeby było szybciej na impreze , a siostra kąpała się z kuzynkami jak przyjeżdzały do na na wieś , nawet jako nastolatki tak robiły.

Gość gość
Pocałunki i wspólne kąpiele, to jeszcze nie biseksualizm :-D

Gość gość
a kiedy jest bi?

Gość gość
no tu jest wszystko zależne od płci dziewczyny jak się razem kąpia czy całują to normalne jak się lubią masturbować to wyzwolone a faceci albo gej albo koniobijca.

Gość gość
Całowanie się to nic takiego, często się zdarza między dziewczynami. Oczywiście chodzi o imprezy i takie tam. Mnie się zdarzyło też macanie po cyckach, raz wzajemna masturbacja i raz podpita kumpela zrobiła mi minetkę. Podobało mi się ale jednak się nie zrewanżowałam, bo dla mnie to już za daleko by było.

Gość gość
Kontynuując: ja te akcje też choć po lekkim wyluzowaniu jakimś alko, bo na trzeźwo to mam opory, że nie wpada, jak to tak, ja przecież hetero itp.

Gość gość
Minetka mmm chyba go zwale

Gość gość
Lubie dziewczyny jak sobie to robia mmmm

Gość gość3131
właściwie takie epizody z tego co zauważyłem to zdarzają się a przynajmniej zaczynają zwykle po alko. czasami jednak to jakaś forma ciekawosci. i w zasadzie te dziewczyny określają się bardziej jako hetero.

Gość gość
up

Gość gość
próbowac warto:)