Gość marek668 Napisano Październik 31, 2018 Ja długo szukałam odpowiedniej karmy dla swojego psiaka. Ostatecznie najlepszą karme jaka znalazłam kupiłam tutaj https://www.krakvet.pl/karmy-i-akcesoria-dla-psow-karma-dla-psa-c-23.html Polecam wam równiez ten sklep, poniewaz mają bardzo duzy wybór i na pewno znajdziecie coś dla swojego psiaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pola Napisano Styczeń 9, 2020 Ja tez tu kupuje karmę ale od bozity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lila Napisano Styczeń 9, 2020 Ja również ostatnio "przerzuciłam" się, a właściwie mojego psa na karmę marki Bozita. Mój piesek zjada z apetytem większość ich karm. zauważyłam, ze odkąd podaję Bozita to moj Felek nie ma problemów żołądkowych. Polecam bo cena w stosunku do jakości jest naprawdę stosunkowo niska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkaa32 0 Napisano Grudzień 28, 2021 Przy wiekszych psinach karma bardzo szybko znika Ja mam labradora Benia ktory jest juz z nami od 4 lat teraz daje mu sucha karme josera lachs kartoffel z duza zawartościa suszonego łososia, do tego ziemniaki i różne zioła oraz owoce. Z checia zjada na raz cala porce i tez jakos do tej pory nie zauwazylam żeby miał kłopoty z trawieniem. A checi do zabaw mu nie bywa od szczeniaka ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach