Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet to ma byc facet czyli jaki?

Polecane posty

Gość gość

co was przyciaga a co odrzuca u facetow?

Gość gość
Odrzuca głupota, bezwzgledność, prostactwo, zakłamanie, kompleksy, chęć dominowania nad kobietą, zboczenia, patologia. Przeciąga przeciwieństwo powyższych.

Gość gośćmad
Wywyższanie się, nieumiarkowanie w oocouy, chamstwo :(

Gość gość
Poczucie niższości odrzuca, chamstwo, mszczenie się na lepszych za to, że są lepsi, na szczęście bezskuteczne, prymityw mentalny

męski, w spodniach o nogawkach nie blokujących krwi do penisa, poglądy prawicowe bądź centro, mający swoje zdanie, nie interesujący się modą czy dietkowaniem, pozytywne zdanie w kwestii prawa do broni, potrafiący zarządzać kobietą, jeśli ma już jakieś zwionskowe doświadczenia, i dziećmi

Gość gość
Brołken chce być rzadzona przez faceta lol. Bierz się się trynka.

Gość gość
Prut? Przecież trynek to typowy maczo. Lubisz takich.

Gość gość
kłamca fałaszerz i zwykła swinia.

Gość gość
Co przyciaga - oczy, ich magnetyzm Zeby - mocne, zdrowe, duze Usta - miesiste, czesto smiejace sie Zapach - wiatru, korzeni, pieprzu Dlonie - moga byc spracowane ale czyste, duze To na dzien dobry. Cechy :umiejacy sluchac, mowiacy malo ale z sensem, Umiejacy wypowiedziec swoje zdanie, Z zartem za pan brat, Dystans do siebie na max, Honor na wyciagniecie reki, Zyczliwosc, Oglada, Zaradny, No i silny. Taki co podkowe w rekach zegnie. To jest facet .!!!

Gość gośćKK27
22:02 Ja taki jestem :)

Gość gość
To cudownie. Opisalam swoj wrzorzec mezczyzny. Zycze ci powodzenia. Pogratuluj sobie, ze jestes taki. Pozdrawiam. Ell.

Gość gość
Głupie krowy, możecie sobie pomarzyć. Nawet ofiary losu by was nie chciały, co dopiero ideał faceta istniejący tylko w waszych głupich łbach.

Gość gość
Czemu sadzisz, ze nikt by mnie nie chcial? Nie mam takich obaw. Jestem spelniona osoba. A krowa jest wielce pozyteczna istota. Dzieki niej tyle dzieci sie wychowalo i ma zdrowe kosci i zeby. I glupie nie sa. To bardzo inteligentne zwierzeta. Takze twoja zlosliwosc wcale mnie nie ubolala. Milej nocy chlopie. Ell.

Gość gość
mnie przyciaga hmmm w sumie jak jest podobny do mnie, introwertyk, ale przy tym zeby byl nieco wyzszy i smielszy, moze mial dystans do siebie i poczucie humoru, tzn tez zeby nie lubil imprezek jak ja i lubil gry np. :P ale zeby sie nie bal dziewczyn przy tym, umial z nimi gadac i pozartowac. Wzrost tak 180 mi sie najbardziej podoba.

Gość gość
Musi być twardy, mieć odwagę powiedzieć swojej kobiecie żeby zamknęła mordę jeżeli gada bez sensu, albo nawet walnąć w pysk jakby się zapomniała i myślała nadstawić innemu. Z miękkim kobieta jest bezwolna, nieodpowiedzialna, robi głupie rzeczy których nie idzie naprawić i same kłopoty z tego :-)