Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pac

Wiekizm.

Polecane posty

Szacunek do starszych to ważna rzecz - i jako osoba młodsza, staram się go trzymać. Ale dlaczego nikt nie szanuje osób młodszych? Podam przykład - byłem na komendzie policji, żeby zgłosić ludzi którzy nękają mnie w internecie, i zamiast obietnicy zajęcia się sprawą dostałem zamiast tego wykład na temat tego że spędzam za dużo czasu w internecie, jak to kiedyś było zajebiście bo nikt nie miał komputera i wszyscy z**********i po dworze i tak dalej. Domyślam się że gdyby z takim samym problemem przyszła osoba dorosła, zostałaby potraktowana całkowicie poważnie. A ja zostałem potraktowany jak debil. Przez co? Szczerze, mogę się domyślić. Przez to że dzisiaj 13-latkowie piją, palą i zachodzą w ciążę, to pewnie pomyślano o mnie tak samo. Przez durnych, głupich gówniarzy, którzy stanowią większość społeczeństwa nastolatków, zostałem potraktowany jak jeden z nich. A ja jestem inny. Ja właśnie bardzo nie pasuję do opisu dzisiejszego 13-latka - dobrze się uczę, obchodzi mnie moja przyszłość, nie popisuję się przed kolegami, ani nie śmieszą mnie męskie narządy rozrodcze. Nie słucham tej samej muzyki co wszyscy, nie gram w to co wszyscy i nie oglądam tego co wszyscy. W mojej szkole, gdzie muszę wytrzymywać po 7 godzin z takimi z***ami, czuję się jakbym miał zaraz zejść. Pewnie nie trzeba nadmieniać że za moją inność niejednokrotnie dostałem po mordzie, a nawet znalazłem moje ubrania w śmietniku. Pewnie i tak ten post zostanie zignorowany, bo jeśli ktoś potraktuje kogoś jak idiotę za kolor skóry, orientację, wagę albo płeć to jest nieczułym s*********m, a jak ktoś zostanie potraktowany przez kogoś jak idiotę za wiek, to pewnie sobie gówniarz zasłużył i tyle.

Gość gość
Nie jestes owca i nie pedzisz w stadzie. Jestes odmiencem w zachowaniu wsrod rowiesnikow. Nad wyraz dojrzalym. Przerastasz ich. Nikt nie lubi odstajacych od grupy. Trudno bedzie ci. Ale uwierz mi na slowo. Kiedys ci to zaprocentuje.. Nie zmieniaj sie. To twoj atut. Co do panow policjantow. Coz...... Glowa do gory. Fajnie, ze rosna nam tacy mezczyzni. Ell.