Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być zbyt przystojny ? jak

Polecane posty

Gość gość

Witam was drogie Panie :) kieruje swoje pytanie właśnie do was ponieważ poprostu nie mam z kim o tym porozmawiać. Mam 26 lat, niby całe życie przede mną ale mam ogromny problem w poznawaniu kobiet już od jakiegoś czasu. Powiedzcie mi czy bycie przystojnym facetem może być problemem? Byłem w dwóch większych związkach, byłem zakochany po uszy w jeden jak i drugiej dziewczynie. Byłem wierny dbałem o nie jak tylko mogłem i do głowy mi nie przyszło oglądanie się za innymi mimo to obie zerwały ze mną z tego samego powodu chociaż nie znamy się . Obie rozstały sie ze mną bo uznały, że jestem zbyt przystojny i nie mogą znieść myśli, że inne kobiety się za mną oglądają. Mówiły, że nie czują się przy mnie atrakcyjne. Jestem młodym i inteligentny facetem, wysokim brunetem z niebieskimi oczami i dobrze zbudowanyn, chodze na siłownię i lubię się dobrze ubrać, mam naprawdę dobrą pracę, zarabiam sporo pieniędzy, dbam o swój wygląd ale i rozwijam się intelektualnie i robię to dla siebie i nie jestem przesadnie zadbany ale lubię wyglądać dobrze a mimo to mam ogromne problemy poznać jakąkolwiek dziewczynę. Korzystałem z kilku serwisów randkowych jednak po wymianie zdjęć i opowiedzeniu o sobie kontakt zawsze się urywał. Słyszałem zazwyczaj od tych dziewczyn, że ja nie jestem dla nich, żebym je zrozumiał ale one nie szukają kogoś takiego i że nie chcą się stresować tym, że pół osiedla się za mną ogląda. Nie pisze tego żeby się pochwalić lub dowartościować ale naprawdę mam problem, mam znajomych którzy są normalnymi facetami i nie mają problemów z kobietami tak jak ja. Przelotne romanse i kobiety na jedną noc nie są dla mnie. Chciałbym poznać normalną dziewczynę, nie musi być jak z okładki ale, żeby miała dobre serce no ale się nie da. Czy to naprawdę taki problem, że dbam o siebie ? Z taką twarzą i budową ciała się urodziłem i nie zmienię tego choćbym chciał.

Gość gość
I przepraszam za literówki lub małe błędy stylistyczne, pisałem to na telefonie a on żyje swoim własnym życiem i często przekręca automatycznie mi słowa.

Gość gość
w du**e.taki jestes.

Gość gość
Rozumiem twoj problem. Ja jestem kobieta i ciagle slysze. Jestes za sliczna dla mnie.Zjawiskowa dziewczyna to moze miec kazdego i faceci mowia, ze nie chca takiej konkurencji. Trzeba chyba zrobic sobie operacje plastyczna.3 maj sie.

Gość gość
Ja tam się nie chwale ale się sobie podobam najlepsze dziewczyny sie we mnie zakoc***a, nie jestem jakims gigantem ale mam coś w sobie a wygląd to za mało, chyba ze na pustaka.

Gość gość
Up

Gość gość
Odpowiadając na pytanie: Tak. Możesz być :) Ale z pewnością spotkasz dziewczynę ze swojej "półki " I będzie ok. Nie myśl o tym, poznawaj dziewczyny z normalna samooceną, te które rozwijają się i mają cel w życiu. Wśród nich znajdziesz tą dla której twój wygląd będzie bonusem a nie jedynym plusem. Powodzenia :)

Gość gość
Masz bledne myslenie. Problemem jest twoje zachowanie, puszczalstwo, zle prowadznie sie i twoje przeswiadczenie ze jestes cudem swiata, a nie jestes, idealizujesz sie tylko, bo idealem nie jestes. Zmien myslenie i naucz sie pokory do zycia. Jeszce musisz dorosnac.

Gość gość
Czy mogę być zbyt przystojny ? x nie wiekszosc polaczkow uwaza sie za przystojnych w ciemno a potem na randke przychodzi paskudna swinia albo garbaty kon

Gość gość
Mysli ze jak wysoki i umiesniony to przystojny a ryj jak buldog hehehe