Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćl

Pojechałam z facetem I jego córka na wczasy.Traktowal mnie jak powietrze

Polecane posty

Gość gośćl

Mam 19 lat moj partner 32 Pojechalam z nim I jego 12 letnia córka na 2 tyg nad morze w sierpniu Traktował mnie jak powietrze ... zajmował się tylko nią Spał z nią w łóżku i ogladal filmy Ja spałam sama Jak zwiedzaliśmy plaże to szedł z nią 5 metrów do przodu Do tego ciągle mi dogryzał "Ale mam córkę Nie?" "Nikt do Ciebie nie dzwoni wszyscy Cię olali" Jego córka mieszka z jego była w innym mieście więc na codzień się nie widzą Czułam się jak śmieć Nie wiem czy to ma sens

Gość gość
To oczywiste, że to nie ma sensu. Mam nadzieję, że załatwiłaś już tą sprawę czyli dałaś mu kopa na pożegnanie.

Gość gość
Masz 19 lat ??? A po co się zabierasz za facetów "z odzysku"? Szukaj wolnego a nie takiego z "bękartami" na karku. Tyle w temacie. Mam nadzieję, że zrozumiałaś?

Gość gość
Autorko, przez te 2 tygodnie on przychodził w nocy do Ciebie na seks?

Gość gość
partner? to stary zniszczony zyciem i obarczony garbem w postaci bylej zony i corki pierdziel! uciekaj od niego jak najdalej, bo nigdy nie bedziesz dla takiego na pierwszym miejscu! dla niego jestes smieciem

Gość gość
Pojechałaś w sierpniu, a w listopadzie ci się przypomniało, jak cię traktował i jeszcze dalej się zastanawiasz nad sensem tego związku? Szanuj się i poszukaj sobie faceta wolnego i w zbliżonym wieku

Gość gość
Tak ... Przez 2 tyg uprawialismy 4 razy seks Który ja inicjowalam Autorka

Gość gość
Skoro wolał spać z dwunastolatką to znaczy ze jesteś dla niego za stara!!!

Gość gość
4 razy przez 2 tygodnie i do tego z twojej inicjatywy. Jesteś młoda. Po ci to? Ten facet z przychówkiem to trudny partner. On Ciebie lekceważy. Szanuj się. Nie masz w swoim środowisku młodszych potencjalnych parrnerów, którzy nie mają zobowiązań? W twoim wieku związek powinien dawać Tobie szczęście i rozkosz, a nie przynosić same upokorzenia.

Gość gość
Było to dla mnie bolesne bo ja wychowałam się bez ojca... Autorka

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Gość gość
To ma bardzo dużo do rzeczy. Ja rozumiem autorkę. Sama się wychowałam bez ojca i kiedy jakis mężczyzna zaczyna się zachwycać swoją córka i opowiada mi o niej niejako wymuszając na mnie tez ten zachwyt mam ochotę uciekać. Na zewnątrz milcze a w środku łzy lecą mi i czuje wściekłość, brak, rozpacz, bezmiłosc. To jest ciężkie do wyjaśnienia i ludzie z pełnych rodzin tego nigdy nie pojmą ale my, kobiety wychowane bez ojców gdzieś na dnie duszy czujemy zal do tych córek otoczonych miłością ojca i troska.

Gość gość
A ja się wychowałam z ojcem któty pił i bił. Mój facet tako nie jest czyli się da

Gość gość
A Twój facet autorko zachował się wyjątkowo niewrażliwie. Jeżeli chciał Cię zabrać powinien stanąć na wysokości zadania i tak zorganizować czas, aby zadna z Was nie czuła się odrzucona i nieważna

Gość gość
Nie rozumiem ze pojechalas w sierpniu a piszesz o tym w listopadzie. Przecież to ściema ogromna bo każda by po powrocie odeszła bez słowa wyjaśnienia nawet. Nawet nie splunela za takim ciężarem

Gość gość
Jak czytam wypociny takich nastoletnich głupich siks to mi się nóż w kieszeni otwiera :| 19-latka z takim starym pierdzielem? Jeszcze kilka lat i zobaczysz obok siebie starego siwego dziada. Co Ty jeszcze z nim robisz? A rówieśnicy są rozchwytywani przez Twoje ogarnięte koleżanki :) Zastanów się i ogarnij się. Czy naprawdę takiego życia chcesz?

Gość gość
Dokladnie powyżej, albo PROVO

Gość gość
Ja miałam 20jak związałam się z 32 letnim facetem i nie żałuje. No ale nie ma dzieci