Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię niskich kobiet

Polecane posty

Gość gość

jestem facetem mam 195 cm wzrostu czyli jestem bardzo wysoki. Podobają mi się też wysokie kobiety takie od 170 cm do 180. Nienawidzę za to niskich kobiet nawet jak są szczupłe bo najwięcej niskich to spaślaki. Źle się czuję w towarzystwie takiej kobiety jak z małym dzieckiem a nie jak z partnerką. Kiedyś zainteresowała się mną laska na oko 155 cm wzrostu. Powiedziałem jej w komplemencie że może mi na stojąco loda zrobić. Obraziła się i poszła. Nie wiem czemu małe karaluchy startują do wysokich przystojnych mężczyzn. Przecież taka para para wygląda śmiesznie. Niech szukają karłów a nie olbrzymów.

Gość gość
Wielki cham jak topola a głupi jak fasola. Napisałeś o tym w Dzień Wszystkich Świętych więc ci powiem głupi bucu że skoroś taaki wielki to ci twoja rodzina będzie musiała robić trumnę u stolarza na zamówienie, bo w normalnych skleoach pogrzebowych takich nie ma.

Gość gość
Dla mnie bardziej śmiesznie wygląda wielka kobieta gruba kobieta i malutki, chudziutki facet. Mężczyzna powinien być trochę wyższy od kobiety,ewentualnie mogą być takiego samego wzrostu. Tylko wtedy kobieta nie powinna zakładać obcasów.